Články

 

14.11.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 15.11. - 21.11.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 46. týden od 15.11. do 21.11. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje v náruživém, velmi tajemném, a občas žárlivém znamení Štíra.

 

Merkur

je ve znamení Střelce. 1.12. vstoupí do znamení Kozoroha. Díky retrográdnímu pohybu se ale do znamení Střelce opět vrátí 18.12.

 

Venuše

prochází znamením Vah, kde setrvá do 30.11. Až do čtvrtka 18.11. bude retrográdní.

 

Mars

prochází znamením Střelce. 8.12. vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní. Putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 13.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 7.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011,

kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s dorůstající Lunou. V neděli, 21.11. v 18:24hod nastane Úplněk v Býku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V tomto týdnu vám prospěje, když se budete držet osvědčeného a zůstanete stát pevnýma nohama na zemi. Může to být někdo z přátel, kdo se vás pokusí fikaně zlákat falešnými sliby. Ale jste znamení, které si na sliby nepotrpí a tak se dá předpokládat, že jako jedno z mála znamení si při kvadratuře Slunce a Neptuna nenaběhnete na něco nereálného...! Nedělní Úplněk v Býku vám dá odpověď, jak se další období bude vyvíjet vaše finanční situace. Pro některé to může znamenat zvýšení platu, některé Berany překvapí zaměstnavatel zvláštní odměnou / prémií - no a některé Berany nadřízení zavalí spustou práce, zvláštním úkolem.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Následných sedm dní neposlouchejte ""klepy"" ! Zejména pokud se diskuse bude stáčet ku vaší kariéře, raději se vždy po anglicku ztraťte. Jinak se dozvíte informace, které sice nebudou pravdivé, ale vám pocit, že se někdo chystá "usednout" na vaši židli pokazí celý týden, můžete se chovat ustrašeně, nejistě. Neděle je váš velký den neb ve vašem znamení proběhne v podvečer Úplněk. Mnozí Býci si konečně uvědomí, že jsou připraveni dát partnerský slib, někteří dokonce začnou plánovat svatbu, zasnoubení. Mnohým Býkům nahraje Úplněk příležitost podepsat lukrativní smlouvu s novým obchodním partnerem.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V tomto týdnu si budete připadat jako na houpačce. V jeden moment budete na výsluní, plni energie, ale vzápětí vás může popadnout pocit zbytečnosti. Vyhnete se tomu tím, že se s níkým nepustíte do rozhovoru o náboženství a životní filozofii povšechně. O té své pravdě totiž nikoho nepřesvědčíte a navíc budeete znechuceni ze zjištění, že někdo vám hodně blízký má notně ""ulítlé" názory. Nedělní Úplný měsíc v Býku ve vás může vyvolat malou depresi a velkou potřebu odpočinku. To vás přinutí zamyslet se, zda život v posledních dnech neberete až příliš moc vážně. Mnohých se Úplněk virtuelně zeptá, zda se umíte uvolnit, odpočívat, či zda jste v posledním období nezapoměli na to, že smích je kořením života !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Patrně vás v tomto týdnu zamrzí nějaký neúspěch, který zaviní nesolidnosti druhých. Nekažte si tím náladu, ale v dalším období se sami sebe zeptejte, zda příčinou není skutečnost, že z vás poslední dobou vyzařuje velká sebedůvěra, takže lidé okolo vás mohou mít pocit, že dokážete nemožné a máte všechno, po čem zatoužíte, a dle toho se k vám chovají. Důležitými společenskými akcemi můžete být doslova zahlceni celý víkend, zejména během Úplňkové neděle. Mnozí se potkáte s letitými přáteli, kteří vás seznámí s novými lidmi. Prostě tento víkend bude mít spád, mnozí naváže spoustu nových, a velmi užitečných známostí, kontaktů.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Ti kteří dlouhodoběji přehlíželi poklesky a sliby intimního protějšku nebo obchodního partnera, mějte se v tomto týdnu napozoru. Někdo totiž opět vyzkouší, zda "mu skočíte"" na výmluvu, nějakou lež, nebo ""planý slib"...Pokud toužíte po nové či lepší pozici v kariéře, víkend, zejména nedělní Úplněk v Býku pro vás bude poslem dobrých zpráv ! Mnozí obdrží nabídku na prestižní práci, povýšení, samozřejmě to bude spojeno s vynikající finanční odměnou.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Mnohé v tomto týdnu čeká nepříjemná situace, kterou zaviní něčí nesolidnost. Tak vás to rozčílí, že nebudete schopni ovládat vztek. Však ono ale být zticha a dusit sami sebe by bylo chybou, pěkně nahlas dejte najevo svůj nesouhlas, neb potlačený stres by se následně projevil žaludeční nevolností ! Během víkendu budete mnozí ve snu balit kufr a kouzelný virtuelní koberec Úplňku v Býku vás přenese na nějaké hodně vzdálené místo. Ale nemusí to být pouze sen ! Fantazie vám totiž bude pracovat zejména v neděli na plné obrátky, a vy si konečně začnete plánovat vysněnou dovolenou do nějaké velmi exotické země !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zmatky a rozčarování mohou v tomto týdnu zažívat čerstvě zamilovaní. Vše se bude vyvíjet jinak, než jste si vy vysnili. Ale ani dlouhodobě zadané Váhy to nebudou mít úplně snadné neb budete nuceni čelit prosbám, které budou nad vaše možnosti. Máte-li děti, překvapí vás svými "hvězdnými" nároky. A právě na větší finanční transakce si posvítí víkendový Úplněk v Býku. Mnozí obdrží informaci o vydání nové kreditivní úvěrové karty, některé Váhy dostanou příslib stipendia na studium (vysoké školy?), a ti co se rozhodli koupit nemovitost, dům, konečně obdrží předběžný příslib na úvěr, hypotéku.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velmi důležité pro vás bude v tomto týdnu nepodlehnout žádné iluzi a nenechat se zaskočit událostí, kterou vám přichystá někdo na domácí půdě, v rodině. Nevěřte hlavně slibům, ale je pravdou, že ve dnech tohoto týdne dostanete užitečnou lekci. Někdo vám svým lehkovážným chováním připomene, že občas i vy sami něco slíbíte, ale nesplníte !

Vaše schopnost sdělit co vám leží na srdci bude ve dnech víkendu přímo kouzelná ! Pustíte se do diskuze o všech bolavých tématech a mnozí konečně najdete odvahu dát závazný slib osůbce kterou milujete! Energii nedělního Úplňku v Býku by neměli propást nezadaní, neb vám přihraje šance k navázání trvalého vztahu, což se ale týká i obchodních záležitostí. Ti co v neděli slaví narozeniny, budou mít v ročním horoskopu Sluncem proti Měsíci, a tak je jasné, že v následných 365 dnech budete pečlivě sledovat konkrétní úspěchy, ale i oblasti života, které vám přinesou zklamání. Během následného roku se dostanete do situace, kdy zjistíte, že vaše hranice vytrvalosti a trpělivosti jsou u konce, a uděláte si ve svém životě pořádný úklid.

Může to být kartiéra, práce, stejně tak jako partnerský vztah, kde dojdete k názoru, že jste ve slepé uličce a že nemá cenu nic prodlužovat, zjednodušeně řečeno, ze svého života vyloučíte vše destruktivní, a začnete v dané oblasti odznova.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V tomto týdne se nenechte nikým a ničím ovlivnit. Rozhovory se sourozencí či sousedy stavějte na logice, neb vás někdo z nich bude chtít obelstít. Pokud ve schránce najdete dopis bez zpětné adresy a bez známky, okamžitě ho vyhoďte do koše, neb si s vámi nějaký tajný anonymní nepřítel touto formou může chtít vyřizovat účty, a pomluvami vás znervoznit ! Pokud jste poslední období pracovali v týmu na nějakém projektu, práce vám ve dnech víkendu konečně začne přinášet své "plody". Může to být pochvala, dlouhodobá smlouva, ale povšechně milí Střelci budete cítit spokojenost neb nedělní Úplněk v Býku je příslibem, že budete mít zajištěnu další práci na mnoho měsíců dopředu. Nezapomeňte ale při té euforii na svoje zdraví ! Z nočního slavení můžete dostat rýmu !!!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ve všech aktivitách okolo okolo financí bude rozumné v tomto týdnu vyčkávat. Můžete dostat nabídku, která na první pohled bude skvělá s příslibem velkých finančních zisků, ale další dny se ukáže, že vám byly sděleny nepravdivé informace ! V neděli nastane jediný Úplněk stávajícího roku, který doslova rozsvítí váš dům pravé lásky, mileneckých vztahu, romantiky ! Nezadaní dostanou šanci seznámit se, ti co žijí v pevném/trvalém vztahu si uvědomí, jak je pro vás blízkost partnera důležitá. Ale ještě něco milí Kozorozi, pokud plánujete početí potomka, neděle večer je ideální !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vsaďte v tomto týdnu na svoji intuici a schopnost ""vidět do budoucna"". Zejména narození okolo 14.2. mohou mít pocit, že stačí jen krůček a splní se jim nějaký životní sen, a přitom jakmile natáhnete ruku, vše se rozplyne jako pára nad hrncem...

Víkednový Úplněk v Býku vám přináší nějaké důležité rozhodnutí ve vztahu k domovu, vlastnictví nebo konečně vyřešíte jakýsi problém, který rodině vadí delší dobu. Může se jednat o nové zařízení bytu, ale i například podpis nové nájemní smlouvy na jiný byt. Těch možností je mnoho, neb se může jednat i o rozhodnutí prodat nějakou nemovitost.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

S vámi si ostatní v tomto týdnu užijí, protože vaše nápady nebudou mít daleko ku sci-fi ! Navíc svými sliby sami sebe můžete dostávat do neřešitelných situací. Prospěje vám vyhýbat se i alkoholu. Vládce vašeho znamení Neptun bude atakovat Slunce ve Štíru, a tak jedna sklenička vydá za tři, vy začnete plést páté přes deváté, a svými pomatenými názory se někde ztrapníte ! Úplňková neděle může být naplněna shonem ! Možná budete muset dokončit "nahonem" nějaký projekt, který vyzdvihne vaši dovednost komunikovat. Můžete být dokonce požádáni, abyste někde udělali přednášku ve vztahu ku vaší profesi, napsali nějaké články, etc. Pokud podnikáte, máte skvělý den na zahájení reklamy svého zboží, odstartování inzerce svých služeb !

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 1 bodů z pěti


Čtěte také:

Nové stránky Food-Life.cz jsou v přípravě 
PF 2011 
Týdenní horoskop: 10.10. - 16.10.2011 
Výsledky březnové soutěže 2011 
Výsledky červencové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny