Články

 

03.10.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 4.10. - 10.10.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 40. týden od 4.10. do 10.10. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje v diplomatickém, a partnerství povšechně přejícím znamením Vah.

 

Merkur

prochází znamením Vah, a zde setrvá do 20.10.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Ryb. kde zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 17.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 1.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011,

kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3.

 

Neptun má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha.

 

Luna ubývá, a ve čtvrtek 7.10. v 20:45hod nastane NOVoluní ve Vahách

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Všechno, co vám počátkem vyčte intimní protějšek, berte vážně, neb na tom ve finále jenom vyděláte ! Potřebujete povšechně cítit respekt, autoritu, a pravidla, která si v partnerství v první polovině tohoto týdne stanovíte, vám to dopřejí. Ale budete muset na sebe převzít část povinností na domácí půdě. Ve čtvrtek večer nastane NOVoluní ve Vahách a vás nasměruje iniciovat vážnější rozhovor s intimním protějškem. Pokud například žijete ve vztahu ""na divoko"", začnete plánovat legalizaci partnerství. Někteří se rozhodnou ke schůzkám se svými obchodními partnery, a velmi diplomaticky se budete snažit prosadit nové znění smlouvy...etc..

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zadaní nebudou počátkem týdne ochotni dělat kompromisy, a pokud váš vztah postrádá delší dobu romatiku vášeň, mnozí si řeknete, že než setrvávat ve vlažném vztahu, raději budete sami a partnerství ukončíte. Díky NOVu ve Vahách vzroste v druhé polovině týdne vaše kreativita ! Navrhnete nějaké úpravy a změny na pracovišti, ale podáte ruku i těm, se kterými jste v posledné době měli rozepře. Uvědomíte si, že v zaměstnání jeden bez druhého nemůžete fungovat a spolupráce s kolegy se díky vaší vstřícnosti stane na několik následných týdnů velmi plodná a pohodová.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mnozí si v první polovině týdne uvědomíte, že v sexu se začínáte nudit, že jste málo originální a že je načase zkusit něco nového, neobvyklého ! Čtvrteční NOVoluní ve Vahách může vyvolat v druhé polovině týdne ve vašem životě příjemný rozruch. Hlavně nezadaní by měli sledovat, co se okolo nich děje, neb se dá předjímat ""láska na první pohled" ! Nedávné rozepře s dětmi budou zapomenuty a do mileneckých potažmo vašich partnerských vztahů se vrátí vzájemná podpora a upřímnost.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Mentorovat budete počátkem týdne svoji drahou polovičku i za sebemenší přeřeknutí, jako by jste se vy nikdy nespletli ! Naštěstí vás další aspekty přinutí jít do hloubky stávajícího vztahu a tak si položíte opakovaně otázku, zda vás vaše drahá polovička opravdu miluje. Zeptejte se přímo, bude se vám v první polovině týdne lépe usínat ! Velmi vám prospěje dohoda, kterou uzavřete na domácí půdě v druhé polovině týdne. NOVoluní ve Vahách vám propjčí takt, diplomacii, ale i sílu před ničím necouvnout. Přijdete dokonce i na způsob, jak vnést harmonii mezi členy rodiny. Rozdělíte totiž povinnosti rovnoměrně mezi všechny a uděláte to s takovým taktem, že nikdo váš nápad nebude kritizovat, natož vám oponovat !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Konstelace v první polovině týdne vám přihrají skvělou příležitost zbavit se nějakého zlozvyku, kterým svoji drahou polovičku, rodinu, ale patrně i kolegy dlouhodoběji deptáte. Ale ti z vás, kteří řešíte nějaký zlozvyk intimního protějšku, můžete přistoupit k jakémusi ultimatu - pohrozíte naoko i ukončením vztahu. Cestování se v druhé polovině týdne nevyhnou ti z vás, kteří se rozhodli pro koupi, prodej či pronájem nějaké nemovitosti. Ale vyloučit nelze ani to, že se vám tak zasteskne po někom vašemu srdci milému, že klidně absolvujete mnoha kilometrovou vzdálenost, abyste ""někomu" sdělili, jak jsou vaše city hluboké, pevné...

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne pocítíte ohromnou touhu udělat nějakou radikální změnu. Tím může být i například závazný partnerský slib ! Nelze ale ani vyloučit informaci, že do rodiny přibude další potomek! Druhá polovina týdne prospěje hlavně těm, kteří delší dobu přemýšlíte, jak si zvýšit přijmy. NOVoluní ve Vahách vám totiž přihraje šance ! Pokud např. podnikáte, získáte nové klienty, jste-li zaměstnanci, může vám být nabídnuta nová a hlavně lépe ohodnocená práce. A jste-li nezaměstnaní, ve dnech víkendu moc neponocujte, neb v podnělí se patrně budete muset hlásit na novém pracovišti !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Konstelace vám propůjčí počátkem týdne skvělou intuici a mnozí zjistíte, že dovede číst "v myšlenkách" i cizích lidí. Díky tomu ale najdete i příčinu občasné nenálady vaší druhé polovičky. Dostáváte i příležitost trošku přehodnotit, co je pro vás opravdu důležité, a patrně přestanete lpět na dodržování nějakých upjatých tradic vaši původní rodiny, prarodičů, etc..Ve čtvrtek si můžete připadat doslova jako znovuzrození ! Pokud ve dnech +-2 dny okolo čtvrtečního NOVoluní ve vašerm znamení slavíte narozeniny, máte před sebou velmi dynamický rok, ve kterém uděláte vícero zásadních rozhodnutí. Budete velmi tvořiví, aktivní, a vaše spokojenost se odrazí pozitivně i ve vašem sexuálním životě.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne vám razatně stoupne sebevědomí. Autoritativní vystupování bude v pořádku, jenže vy to můžete přehánět a zkoušet naprosto nesmyslnou kritikou banálností, co váš intimní protějšek vydrží. Má-li vaše povolání/zaměstnání něco společného s uměním, nebo jste placeni za své nápady, v druhé polovině týdne vám NOVoluní ve Vahách pootevře virtuelně podvědomí a vnukne vám velmi neotřelé a originální nápady. Někteří Štíři se rozhodnou skoncovat s nějakým zlozvykem, a pokud se nebudete cítit dostatečně silní s osobním nešvarem skoncovat sami, požádáte o odbornou pomoc...

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vzpomeňte si v první polovině týdne občas na pořekadlo ""kdo hledá - najde.."" neb pokud jste v předchozích dnech něco ztratili, založili, zejména peníze, doklady, listiny..věc najdete ! Je jasné, že vás to rozradostní, a vězte, že i v sexu můžete nalézt to, co jste "dlouho marně hledali" ! V druhé polovině týdne si užijete spoustu legrace, ale nejen to. Budou to přátelé, kteří vás nasměrují k nějakému novému koníčku. V centru vašeho zájmu mohou být i knihy, neb si stanovíte nový cíl, rozšířit svůj vliv či si zvýšit odbornou kvalifikaci..

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Mnozí se počátkem týdne začnete na svého intimního partnera potažmo milostný život dívat úplně jinýma ba novýma očima ! Uvědomíte si, že občas si odpíráte radostí i v sexu, a začnete se řídit heslem "nevaž se - odvaž se"! Příjemně tím překvapíte svoji druhou polovičku neb vaše spontánní chování a častější objetí budou milým překvapením !

V druhé polovině týdne nepodceňujte žádné rozhovory. Příležitosti, které vám NOVoluní ve Vahách přihraje mohou znamenat úplně novou kapitolu ve vaší kariéře, profesní oblasti ! Dokonce mnozí díky setkání s vysoce postaveným člověkem začnete v dalším období jakoby od píky, v úplně jiné, nevylučuji, že v umělecké oblasti !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne se vám vzbouří hormony, ale je otázkou, kam svoji touhu na sex nasměrujete. Nelze totiž vyloučit, že pomyslíte i na nevěru. To si ale dobře rozmyslete, neb náhodný flirt neutajíte. Již za několik dnů se vaše avantýra donese k uším vaší drahé polovičky !

Jste-li nějak propojení se vzděláním, tedy studujete, učíte, etc..NOVoluní ve Vahách vám v druhé polovině týdne přihraje velkou škálu možností, a může to být spojeno i se zahraničím. Vedete-li nějakou soudní při, měli byste obdržet rozhodnutí ve váš prospěch !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zejména zkraje týdne si ohlídejte co říkáte. Nechtěně můžete prozradit problém, se kterým se vám nedávno svěřil někdo z přátel. Budete totiž velmi hovorní, mnozí zaznamenáte i tendenci svěřovat se intimnímu protějšku naprosto se vším. Jsou ale informace, které vaše drahá polovička prostě vědět nemusí ! Pokud někomu dlužíte, NOVoluní ve Vahách vám v druhé polovině týdne vnukne nápad, jak finanční závazek sprovodit ze světa a udělat si ve svých financích pořádek ! Tento NOV mnohým Rybkám také ukáže na schopnost vydělat peníze tvořivostí, takže zejména umělecky nadané Rybky mají velkou šanci zpeněžit svoje nadání, svůj talent !

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Food-Life na charitativní akci 
Týdenní horoskop: 10.10. - 16.10.2011 
Týdenní horoskop: 11.6. - 17.6.2012 
Týdenní horoskop: 6.12 - 12.12.2010 
Úspěchy s rýžovou dietou 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny