Články

 

11.11.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 12.11. - 18.11.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 46. týden od 12.11. do 18.11. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve znamení Štíra, kde setrvá do 21.11.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Střelci. Přímý směr opět bude mít v úterý 27.11.2012. 14.11. se vrátí do znamení Štíra, Do Střelce opět vstoupí 11.12.

Setrvá zde do 31.12. kdy odpoledne vstoupí do Kozoroha.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 22.11.

 

Mars

je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... V úterý 12.11. nastane v 23.09 hodin úplné zatmění Slunce ve Štíru. Poté měsíc začne přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Úplně ideální nebude první polovina týdne. Nedostatek Slunce a dlouhé večery vás svým způsobem mohou deprimovat. Pokud si je zpestříte sexem, podzimní deprese vás obejde obloukem, ale když se začnete zaobírat tajemnem, posmrtným životem, tak začnete být zralí na psychiatra. Naštěstí vás v druhé polovině týdne zaměstná plánování zimní dovolené, a již myšlenka jak se proháníte po zasněžených kopcích vás začne dobíjet energií.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zdánlivou harmonií a klidem se nenechte zkraje týdne ukolébat. Na povrch v tomto týdnu totiž vyplují všechny nevyřešené problémy, a vám může být pořádně horko zejména v intimním vztahu. Pokud vás okolnosti přinutí k rozchodu, sami moc dlouho nebudete, protože již víkend vám může přinést do života novou lásku.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Rychlé tempo, které naberete hned v pondělí, vás může úplně vyčerpat, takže nelze vyloučit, že uprostřed týdne budete nuceni řešit menší zdravotní problém. Z toho se nestresujte, tělo si pročistěte v sauně, jezte hodně čerstvého ovoce a zeleniny, ať má váš organizmus dostatek vitamínů, pravidelně relaxujte, a již během víkendu budete opět ve formě!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zatmění Slunce vás přinutí v první polovině týdne zapomenout, že život je jenom zábava. Připomenou se vám resty z minulosti, o kterých jste se domnívali, že vyšuměly do ztracena. To může mnohých z vás udělat pořádnou paseku v životě. Pokud jste totiž například ukončili nedávno vztah, můžete se dozvědět či zjistit, že má pokračování, protože nezůstal bez následků. Na stranu druhou jste rodinné tipy, takže již během víkendu si ujasníte, co všechno musíte podniknout a ještě před příchodem nového človíčka na svět zařídit.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Jste znamení s velkým smyslem pro humor, ale tentokrát vám moc do smíchu nebude. Mnozí totiž zjistíte, že díky svému hektickému životnímu stylu jste se v posledním období úplně odcizili původní rodině. Najednou vám kontakt s rodiči či prarodiči bude chybět, začnete mít výčitky svědomí, že jste je zanedbávali. Náprava je snadná! Místo zpytování svědomí sedněte do auta a jeďte klidně i přes půl republiky. Protože když se například s rodiči alespoň na chvilku nesetkáte, do 14.dnů upadnete do hluboké deprese.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

I přes vaši pečlivost a vrozený smysl pro detaily, budete v první polovině týdne tápat, pořád něco hledat, až vám z toho půjde hlava kolem. To vás pořádně znervózní, a vztek si vybijete na lidech, které nesnášíte, ale slušnost vám doposud bránila říct jim do očí, co si o nich skutečně myslíte. To zase tak špatné vlastně nebude, protože si konečně uděláte ve svém životě pořádek, ujasníte si, s kým se máte a s kým nemáte stýkat natož bavit.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zábava a nakupování jsou v posledním období vaše hobby. Jenže je otázkou, zda díky Venuši ve svém znamení nezametáte problémy pod koberec. Pokud ano, uprostřed týdne vás přejde humor, protože se na vás sesype spousta nedokončených záležitostí a vy nebudete vědět, kam dřív skočit. Možná to pro vás bude skličující, ale buďte rádi, že si okolo sebe a ve svém životě můžete udělat pořádek. Konec týdne potažmo víkend totiž díky čistému stolu prožijete přímo pohádkově!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Možná vám v tomto týdne nebudete úplně jasné, co vlastně chcete, ale tím se nestresujte. Díky zatmění Slunce ve svém znamení uprostřed týdne neuvidíte pořádně ani na cestu, takže každý krok bude jednou velkou neznámou. Nebudete totiž vědět, co je před vámi. Tak si dejte pohov, nic neplánujte, nekupujte, nepodepisujte žádné dokumenty. Pro vás totiž v těchto sedmi dnech platí, že kdo nic nedělá, nic nezkazí!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se budete nejlíp cítit někde na samotě u lesa. Není to sice u vás obvyklé, ale vy se totiž systematicky začnete vyhýbat zábavě, přátelům. Doslova se vnoříte sami do sebe, a popřemýšlíte o předchozích měsících. To ale vůbec neberte jako negativum, protože si tím ujasníte, co ještě do konce roku všechno musíte dotáhnout do konce. Energie do žil se vám vrátí v druhé polovině týdne, a protože od středy až do pátku poledne bude Luna ve vašem znamení, co zmeškáte zkraje týdne, hravě doženete v těchto dnech!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Lidé se vám budou v první polovině týdne svěřovat se svými problémy, až vám to bude nepříjemné. Nejste totiž znamení, které má snahu druhým vidět do talíře. O všem co se dozvíte, budete přemýšlet až do pátku. Poté si v duchu řeknete, že nejste žádní spasitelé, takže všechno co se dozvíte, pustíte z hlavy, a začnete plánovat víkend. Co si usmyslíte, to také podniknete, protože budete mít Lunu ve svém znamení, a rodina se vám ve všem podřídí.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Rozpačití budete v první polovině týdne z nadřízených. Větu nakousnou, ale nedokončí, a vy začnete mít v hlavě zmatek. Možná se dokonce začnete bát, zda nemají něco za lubem. Daleko od pravdy nebudete, protože se něco začne dít za vašimi zády. Možná zjistíte, že na vás donáší někdo z kolegů a má snahu předběhnout vás v kariéře. Nenechte se tím rozhodit, protože žalobníčci si vždycky namelou!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nejednou v tomto týdnu vám přeběhne mráz po zádech. Rušit vás mohou neidenfikovatelné zvuky v bytě, nebo budete mít na ulici pocit, že za vámi někdo jde, ale když se ohlédnete, uvidíte jenom svůj stín. To si s vámi bude pohrávat zatmění Slunce, ale může mít i horší variantu. Na světlo může vytáhnout nějaký starý, zapomenutý právní problém. Protože vám vůbec nebude jasné, co je vlastně meritum věci, nic nepodnikejte, nechte ať za vás jedná advokát. Již ke konci týdne bude jasné, že to zase tak horké není.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Farmářské trhy míří do Karlína 
Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010 
Týdenní horoskop: 14.6. - 20.6.2010 
Týdenní horoskop: 2.5. - 8.5.2011 
Výsledky červencové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny