Články

 

07.07.2011 - Iva Veselá

Spinování vody - jednoduchá ozdravná technika

2137ZTE.jpg

 

Jistý David L. Kaas, Američan, byl před 3 lety těžce nemocný. Selhání ledvin (jedna mu byla odebrána), mozkové aneurisma, těžká nadváha (180 kg), a mnohé další komplikace. Dnes je zdravý a má normální váhu. Říká, že během jeho nemoci mu sdělil Bůh/Stvořitel? způsob, jak se má vyléčit, a že tuto metodu má šířit dál.

 

Nejprve stručně popíši podstatu, což se fyzikům teoretikům samozřejmě bude jevit jako nedostačující. Ale nevadí, důležité je to, že to funguje.

 

Jak se voda mění?

Lidské tělo obsahuje 70-80% z vody. Takže je důležité, jak se voda v těle chová. Molekula vody v lidském těle má kolem sebe elektron, jehož kruhová dráha je ve 180° polokruhu směrem na jih. Ale veškeré tekutiny, které konzumujeme, byly prohnány kovovým potrubím, což způsobilo, že elektrony jejich molekul se točí k severu. Tato opačná rotace je vlastní třeba hmyzu nebo kočkám. Ovšem pijeme-li tuto na molekulární úrovni nesprávně ovlivněnou vodu (a to pijeme všichni), znamená to, že „negujeme“ svůj sedmiletý cyklus obnovy buněk, což způsobuje naše rychlé opotřebování a nemoci.

 

Začneme-li veškeré tekutiny, které pijete, „spinovat na jih“, znamená to, že dáme svému tělesnému systému přesně to, co potřebuje, aby buněčná obnova probíhala správně. Za nějaký čas se zbavíme mnoha nemocí včetně nejtěžších, bude nám stačit méně jíst, méně spát, a budeme vypadat mnohem mladší.

 

 

V případě dotazů ohledně vašeho stravování nebo zdravotních potíží kontaktujte výživového poradce.

 

 

David Kaas říká, že když začal spinovat své pití, zbavil se postupně a zanedlouho svých nemocí i své těžké nadváhy. Začaly mu opět růst vlasy a dostaly opět barvu. Je zdravý a aktivní, a stejně tak jeho přátelé, kteří dali na jeho radu. Napsal knihu Farmer Physics a natočil několik videí, (viz dole pod článkem), kde sděluje podstatu metody. Pokud se ho chcete na něco zeptat, můžete mu napsat do komentářů na youtube.

 

 

 

Jak „spinovat vodu k jihu“?

Velmi jednoduchým gestem drženým po dobu 30 sekund. Vidíte ho výše na obrázku a a je vysvětleno na videu pod článkem. Je prý jedno, která ruka má jakou pozici.

 

Ochutnejte a budete překvapeni, jak je spinovaná voda dobrá a "hladce" se pije. Vynikající chuť má spinovaná voda a další nápoje, které denně běžně pijeme. Výborné výsledky prý má spinování vína, ale zkoušela jsem spinovat alkohol (pivo, víno), ale chuť se mi zdála stejná. U ostatních nápojů je změna velmi výrazná, sami se budete divit - ospinujte si skleničku s vodou a porovnejte se skleničkou původní natočené vody z kohoutku.

Lze prý spinovat i potraviny – zejména s vysokým obsahem vody. Maminky, spinujte veškeré pití pro své děti!


Osobní zkušenosti

Asi 3 dny spinuji vodu, polévky a další tekutiny a jejich chuť je opravdu jiná. Výrazně lepší, jemnější, hladší. Zásadní změny nelze za tak krátkou dobu pozorovat, ale cítím se opravdu dobře. Možná je tělo více odpočaté, zřejmě nevynakládá tolik energie pro "obracení" molekul vody do správné rotace. Celkově se po spinování cítím velice dobře.

 

Pokud to bude nadále fungovat tak, jak se ukazuje a jak tvrdí David Kaas, pak je to opravdu revoluce v léčbě. Podrobnosti o této technice naleznete ve videích nebo jeho knize Farmářská fyzika.

 

Videa s metodou:

http://www.youtube.com/watch?v=F054MSUzgHU,(přeloženo)

http://www.youtube.com/watch?v=YWApeCYob1U

http://www.youtube.com/watch?v=4_kdxwGkSWU

 

Image: anat_tikker / FreeDigitalPhotos.net

Zdroj: OrgoNet.cz


Hodnocení článku

Hodnotilo 14 čtenářů průměrem 4.29 bodů z pěti


Čtěte také:

Chufa - další oříšek do kuchyně 
Mrtvé moře - co možná o něm nevíte 
Sacharidy zlepšují náladu 
Sojanetta - nová náhrada živočišné smetany 
Zdravé potraviny, které zabijí vaše zvíře 


Diskuze

Karina

hmmm vyzkouším a pak podám hlášení :o)

18.07.2011 00:58
Iva Veselá

Opravdu doporučuji metodu vyzkoušet. Spinovaná voda je opravdu chutnější, lehčí a sametová. Sugesce to opravdu není, typická držení rukou se používají i u jógového cvičení (tzv. mudry) - je známo, že energie z rukou vychází a lze jí ovlivňovat okolní předměty (viz. léčba reiki apod.). Podělte se i o své zkušenosti se spinováním!

07.07.2011 13:36
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny