Články

 

08.08.2012 - Iva Veselá

Nové výrobky SPAR Vital

 

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

Kdo má rád ovoce, může si jej dopřát v různých podobách. Ať už čerstvé nebo sušené či ve formě ovocných nápojů, džusů a moštů. Pokud si nalijete sklenku džusu nebo si chcete pochutnat na sušeném ovoci, je dobré volit kvalitní výrobky, které nejen potěší chuťové buňky, ale zároveň prospějí organismu. Sázkou na jistotu jsou výrobky pod značkou SPAR Vital. Vyzkoušejte například ovocné šťávy a nápoje SPAR Vital nebo ochutnejte novinku – sušené kousky ovoce - ananas, maliny a jahody. Mošty pod značkou SPAR Vital vyrábí pro společnost SPAR ČOS česká firma Moštovna Lažany, výroba nápojů. Jedná se o výrobky se stoprocentním obsahem ovocných šťáv a bez obsahu konzervačních látek.

 

„Našim zákazníkům nabízíme kvalitní výrobky z řady SPAR Vital, která byla vytvořena spolu s lékaři a výživovými odborníky. Proto jsou tyto produkty nejen chutné, ale i zdravé a nutričně vyvážené,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Protože zároveň klademe důraz na to, aby zákazníci našli v našich prodejnách co nejširší nabídku produktů od českých dodavatelů, vyrábí pro nás ovocné nápoje a mošty pod značkou SPAR Vital Moštovna Lažany,“ dodává Martin Ditmar.

 

Nápoje SPAR Vital – opravdová chuť ovoce

Jestliže máte rádi přírodní výrobky, jistě oceníte lahodnou a osvěžující chuť 100% ovocných šťáv SPAR Vital. SPAR Vital Hruškový mošt je vyroben pouze z ovoce pocházejícího z České republiky, které je zpracováno šetrným způsobem bez přidání konzervačních látek tak, aby zůstalo zachováno co nejvíce vitaminů a minerálů. Mošt neobsahuje cukr a pokaždé můžete být překvapeni trochu jinou chutí, protože ta závisí na odrůdě a zralosti použitých hrušek.

 

Stoprocentní šťáva SPAR Vital Mrkev a jablko je určena všem, kteří mají rádi klasickou chuť tohoto nápoje. Ovocno-zeleninová šťáva neobsahuje přidaný cukr ani konzervační látky a je šetrně ošetřena pasterizací, díky které zůstává zachováno maximum zdraví prospěšných látek. Suroviny pro výrobu pocházejí z České republiky a výrobek obsahuje 60 % šťávy z jablek a 40 % šťávy z mrkve.

 

Sušené ovoce SPAR Vital – mlsání bez výčitek

Když dostanete chuť na něco sladkého, zkuste sáhnout po sušeném ovoci. Můžete si být jisti, že si určitě pochutnáte zdravěji, než když otevřete sáček bonbonů. Vyzkoušejte třeba novinku řady SPAR Vital – Ananas sušené kousky. Obsahují vysoký podíl vitaminu C, jsou výborným zdrojem vlákniny a neobsahují žádný přidaný cukr. Řada SPAR Vital nabízí také sušené kousky Maliny a Jahody.

 

TIP výživového poradce

Nové produkty SPAR Vital se mi bohužel nedostaly k testování, takže nemohu hodnotit vhodnost výrobků. Pokud byste nové produkty chtěli vyzkoušet, dávejte pozor na následující:

 

Sušené ovoce - pečlivě čtěte obaly potravin, aby nebylo doslazované cukrem (výrobce informuje naštěstí o nepřidaném cukru) a sířené oxidem siřičitým (E220).

Ovocné šťávy - neměly by být přislazované, samozřejmě bez umělých barviv, konzervantů. Sledujte také datum spotřeby. Čerstvé štávy jsou pro tělo největším přínosem a jejich datum spotřeby se také pohybuje mezi 3 - 4 dny.

 

V případě dotazů ohledně výživy, svého jídelníčku nebo zdravotních potíží kontaktujte výživového poradce!

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

dTest - Dětské šunky jsou opět propadákem 
Enzymy 
Hubneme spánkem 
Maqui berry - ovoce s nejsilnější antioxidační schopností 
Nové bioprodukty Amylon 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny