Články

 

28.06.2010 - Iva Veselá

Lidé už se nedopují prášky. Volí šetrnější cesty k úlevě

1911MzA.jpg

 

Praha – V jarních měsích se mezi lidmi nejčastěji skloňují slova jako stres, únava, bolesti hlavy a migrény. Přesto se však čekárny lékařů a lékárny neplní tolik, jako v minulých letech. Nezdravý trend užívání umělých preparátů na povzbuzení totiž opadá a lidé stále častěji vyhledávají přírodní formu vylepšení svého fyzického i psychického zdraví.

 

„Podle průzkumů si za poslední půlrok stěžovala na migrény a bolesti hlavy více než polovina Čechů. Ty se však dají s více než devadeátiprocentním úspěchem léčit bez chemických léků, které naopak při dlouhodobém užívání brání v uzdravení,“ vysvětluje uznávaný přední odborník na přírodní medicínu David Frej, který potvrzuje, že klasické tablety pouze udržují bludný kruh opakovaných migrén a stávají se snadno návykovými.

 

V případě dotazů ohledně výživy a stravování kontaktujte výživového poradce!


 

„Především mladší lidé začínají chápat, že existují i jiné způsoby, jak se zbavit bolesti hlavy, stresu a zlepšit psychické zdraví, než se jenom dopovat prášky na uklidnění, či v horším případě alkoholem,“ říká lékař David Frej, který doporučuje jako unikátní alternativu na přírodní bázi v podobě čajových směsí Tulsi podle ajurvédské medicíny.

Jejich složení totiž bylo sestaveno za použití znalostí tradiční ájurvédské medicíny a více než 35 let moderního vědeckého a klinického výzkumu. Poznatky ajurvédské medicíny jsou v posledních několika letech velice oblíbené a stávají se každodenní součástí zdravého životního stylu. Největší zájem je klasicky o prostředky na koncentraci těla a mysli.

 

Image: m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net
Zdroj: Tisková zpráva Commservis.com, Jana Kodysová, Mgr. Renáta Kroutilová


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 3.5 bodů z pěti


Čtěte také:

Hubneme spánkem 
Sacharidy zlepšují náladu 
Se sushi ke zdraví 
Triglyceridy a jejich nebezpečí 
Zkorumpovaná farmacie - kniha 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny