Články

 

10.02.2014 - Iva Veselá

Pozor na koupi green coffee

2543YzY.jpg

 

Dávejte pozor při koupi green coffee, dalšího "zázračného" přípravku na hubnutí (Zdroj: Oversito.cz). Varujeme před relativně novým hubnoucím přípravkem na českém trhu jménem green coffee. Produkt slibuje rychlý úbytek váhy za krátkou dobu a nápadně se podobá přípravku Weight loss, před kterým jsme varovali v jednom z našich článků.

 

2169YzI.jpg Tip výživového poradce

Předem upozorňuji, že doplněk stravy green coffee opravdu není zárukou hubnutí. Je to jeden z dalších taháků, jak dostat z lidí peníze. Nemluvím o níže uvedeném příkladu, resp. podvodu, ale obecných účincích, které jsou namísto podpory zdraví spojovány s dramatickým a rychlým hubnutím. Green coffee může mít pozitivní účinky na náš organismus, ovšem nepleťte si to opravdu s hubnutím, u kterého vždy a stále platí - vyvážená a kvalitní strava a pohyb.

 

Co green coffee slibuje

S green coffee neboli zelenou kávou můžete údajně zhubnout až 14 kg za 4 týdny. Mělo by se jednat o silný spalovač tuků potlačující chuť k jídlu. Zelená kávová zrna obsahují kyselinu chlorogenovou, která je účinným antioxidantem a právě ona by měla mít příznivý vliv na Vaše hubnutí. Jako většina jí podobných produktů slibuje potlačení chuti k jídlu, rychlé působení, doložené výsledky, ale také zvýšení soustředěnosti, energii po celý den a hlavně žádnou drastickou dietu.

 

Výrobek si můžete objednat prostřednictvím internetu nebo telefonicky. Na námi navštívených stránkách se objevila nejprve akční cena 990 Kč včetně poštovného a balného. Později, když jsme chtěli stránku opustit, vyskočila cena ještě výhodnější, 790 Kč. Na stránkách je mimo jiné uvedeno, že zákazník nic neriskuje, protože v případě nespokojenosti má možnost přípravek vrátit do 60 dnů od odeslání zboží. Prodejce však neupozorňuje, že záruka se vztahuje na tzv. plnou kůru v přibližné ceně 1.590 až 1.880 Kč.

 

 

 

Evu Janskou, která by měla být specialistou v oblasti dietologie a je podepsána pod níže uvedeným textem, není možné pomocí internetu blíže dohledat. Pokud nahlédnete do obchodních podmínek, zjistíte, že dodavatelem je firma A.F.S. Ltd sídlící na ostrově Anjouan, který je součástí souostroví Komory nacházející se v Indickém oceánu.

 

Očividným důkazem, že firma manipuluje se zákazníky, jsou komentáře na domovské stránce. Hodnocení uživatelů je jak jinak kladné, přestože na nezávislých serverech je možné přečíst si spoustu negativních zkušeností. Nové komentáře v podstatě nepřibývají, pouze se aktualizuje datum u starých příspěvků. Jakým způsobem probíhá objednávka, jsme podrobněji popsali u produktu Weight Loss v tomto dokumentu.

 

Na českých i zahraničních internetových stránkách lze získat bližší informace o zkušenostech s tímto produktem. Například paní Eva zakoupila plnou dávku za 1.880 Kč, brala 2 bobule denně, ale nezhubla ani kilo. S obdobným neúspěchem ukončil své užívání Matt, který zveřejnil svou zkušenost na amazon.com. Zelená kávová zrna bral několik měsíců od dvou různých značek, ale úbytek váhy se nedostavil. Také paní Irenu Pavlíčkovou zaujala nabídka green coffee. Potřebovala zhubnout několik kilo před plánovanou operací. Kila šla dolů nikoli po užívání zakoupeného výrobku, ale až po úpravě jídelníčku.

 

Zkušenost s reklamací přípravku green coffee uvádí v diskuzi na sjidelnicek.cz paní Jana, která si objednala kúru za 990 Kč se zárukou vrácení peněz. Obdržela potvrzovací email, kde bylo uvedeno, že bude dále kontaktována pracovníkem společnosti. Tak se opravdu stalo a paní Jana se dozvěděla, že na její objednávku se záruka nevztahuje a musela by zažádat o plnou kúru v hodnotě 1.590 Kč. Jana ve svém příspěvku upozorňuje, že hovor jí připadal dost chaotický, a proto raději objednávku zrušila.

 

Na závěr přikládáme fotografie slečny, které jsou použity v kampani na dva různé výrobky. První fotka se týká produktu green coffe, se kterým Anna Hubačová zhubla 25 kg.

 

 

Druhý obrázek zobrazuje Márii Ivanovovou s úbytkem váhy 38 kg, kterého docílila se společností Norbi Update.

 


Buďte proto obezřetní při výběru samozvaných zaručeně účinných prostředků, které Vám mají usnadnit proces hubnutí. Stojí nemalé peníze a požadovaný výsledek se nemusí dostavit. Nejúčinnějším způsobem a zřejmě i nejlevnějším, jak posunout ručičku na váze směrem vlevo, tak stále zůstává vyvážená a pravidelná strava, dostatek pohybu a pokud možno pozitivní myšlení.

 

2375Yjk.jpg

Řešte své stravování kvalitně a s odborníky. Kontaktujte našeho výživového poradce!

 

Chci se objedat do výživové poradny Food Life >>

2523Y2R.jpg

Ponořte se do toho s námi!

 


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 4.5 bodů z pěti


Čtěte také:

Funguje L-carnitin? 
Chlorella 
Lepicol - čistič střev 
Nopalin napomáhá látkové přeměně 
Pangamin neboli pivovarské kvasnice 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny