Články

 

02.04.2009 - Iva Veselá

Detoxikace před těhotenstvím

1903NGQ.jpg

 

Přibývá stále více žen, které nemohou mít děti. Manželské páry obětují desetitisíce korun za umělé oplodnění, ale ani to kolikrát nepomůže. Řešení hledejte ve svém těle, konkrétně v očistě. Zanesené tělo není schopno umožnit početí. Vy byste také své dítě nechtěli počít ve "špinavém" prostředí. Co tedy s tím? - úklid organismu.

 

Neberte to na lehkou váhu

V dnešní době by měla žena podstoupit minimálně půlroční detoxikaci, pokud chce předejít mnoha zdravotním problémům svého dítěte. Imunitní poruchy jako alergie, astma, ekzémy stejně jako psychomotorický neklid, dyslexie a další, velmi úzce souvisí se zdroji toxinů v ženském organismu. Plod se vyvíjí v prostředí dělohy. Pokud má matka v těle infekční ložiska, infekce se dostane krevním oběhem do plodu a tak může ovlivnit jeho vývoj. Někdy je porucha natolik značná, že vede ke spontánnímu potratu či předčasnému porodu. V ženských reprodukčních orgánech se vyskytují ložiska s obsahem borrelie, zooinfekcí, plísní, virů, chlamydie, zbytky léků jako jsou antibiotika, hormonální přípravky.

 

 

Tím vše nekončí
K infekci může dojít i při porodu, pokud jsou infikovány porodní cesty. Zdraví dětí se stále zhoršuje. Značná část chronických chorob - poruchy imunity, astma, ekzémy, dýchací problémy, onemocnění jater, ledvin, kůže, nervové poruchy a podobně, se objevuje už v kojeneckém věku. Jejich příčiny musíme hledat již v prenatálním stadiu. Toxický a mikrobiální obraz dětí se shoduje s obrazem jejich matek. Mnoho žen vůbec nemusí mít příznaky nějaké toxické zátěže. A tak si budoucí matka myslí, že je v pořádku. Nejčastěji se zátěž u dětí projevuje v nervovém systému, dýchacím, mízním a na pokožce.

 

Nezbytná úprava jídelníčku
Bude-li budoucí matka navíc dbát o svůj jídelníček a nebude přijímat zahleňující potraviny, nedodá tím materiál pro vznik infekčních ložisek v organismu dítěte. Výsledkem bude jeho kvalitní imunita, nepoškozená psychika a dobře vyvinutý nervový systém. Pozdější příjemné chování dítěte se stane nejlepší odměnou za detoxikační úsilí v době před otěhotněním.


Detoxikace při funkční neplodnosti
Toxické zatížení pohlavních orgánů může vést i k funkční neplodnosti ženy. Neplodnost může být organická, způsobená organickými změnami v gynekologickém ústrojí. Nebo funkční, při níž nejsou nalezeny žádné organické překážky. Detoxikaci organismu by měl udělat i partner. Toxické zatížení v zárodečných žlázách ovlivňuje kvalitu a počet spermií. Navíc takové toxické spermie odmítá imunitní systém ženy, který je při vstupu do těla likviduje. Detoxikací partnera se zvyšuje šance, že jeho spermie budou mít lepší kvalitu, a že je organismus ženy neodmítne.

 

Pro řešení tohoto problému kontaktujte Hanu Kolmanovou, osobní poradkyni na téma „Jak žít kvalitní život“.

Image: healingdream / FreeDigitalPhotos.net


Hodnocení článku

Hodnotilo 7 čtenářů průměrem 4.43 bodů z pěti


Čtěte také:

Dinovy svačinky pro děti 
Podněcování dětí k požívání různé zeleniny 
Těhotenství není legrace - minerály a doplňky stravy 
Těhotenství není legrace - výživová doporučení 
Zdravý jídelníček u malých dětí 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny