Články

 

06.12.2009 - Iva Veselá

Zdravý Vegetburger pro děti!

 

Mají vaše děti rády rychlé občerstvení? Dopřejte jim zdravou alternativu – Vegetburger – novinku od SALVE NATURA. Zdravé vánoční či silvestrovské menu nadchne vaše nejmenší a vy uděláte něco pro jejich zdraví.

 

„Vegetburger je příjemným zpestřením jídelníčku nejen pro děti, ale i pro všechny zastánce zdravého stravování, vegetariány i vegany, kteří si již nemusejí odpírat tradiční hamburger,“ říká Miroslav Kramoliš, jednatel společnosti SALVE NATURA. Tato zdravá bezmasá novinka obsahuje výhradně suroviny rostlinného původu a kvalitní bílkoviny. Její výhodou je také nízký obsah soli a tuku.

 

Zkuste připravit svým ratolestem zdravý hamburger a sendvič. Budete potřebovat Vegetburgery od SALVE NATURA, celozrnný chléb a housky, margarín nebo čerstvý, například sojový, sýr, list salátu, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Vynikající je kombinace Vegetburgeru s kvalitním kečupem, podušenými proužky žluté a červené papriky a salátu lolo roso. Jestliže zdravému rychlému občerstvení dáte i mikulášské nebo silvestrovské názvy a na menu se objeví Čertovský burger, Andělský sendvič a Mikulášské či Silvestrovské překvapení, po zdravých lahůdkách se jen zapráší a děti budou vzpomínat na bezvadnou party.

 

Vegetburger je k dostání v 320 g balení v obchodech se zdravou výživou, například v sítích Country Life a Vega Provita, a v dalších prodejnách zaměřených na zdravý životní styl.

 


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 3.67 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO tuřín a topinambur 
Biovíno po templářsku 
Mouky z Biomlýna 
NoVínka 
Tu máš mazánku, sladkou smetánku... 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny