Články

 

17.06.2009 - Iva Veselá

Tesco představuje přírodní kosmetiku bNatural

 

O bio produktech informoval portál Bio-info.cz:

Řada obsahuje 45 přípravků a doplňků určených pro péči o tělo, pleť a vlasy. Přípravky bNatural jsou vyrobeny pouze z přírodních látek a navíc obsahují zcela unikátní složky, jako jsou olej Inca Inci, zambijský med a včelí vosk. Co v nich naopak nenajdeme, jsou umělá barviva, syntetické vůně a paraben.

 

Potom, co Tesco v loňském roce představilo novou řadu biopotravin Tesco Organic, přichází firma s dalšími produkty, které se pyšní označením bio - biokosmetikou značky bNatural. „V současné době je v běžné prodejní síti jen málo kvalitních kosmetických výrobků, které jsou účinné, stoprocentně přírodní a navíc cenově dostupné. Proto jsme se rozhodli uvést na trh novou řadu bNatural, která splňuje zmiňovaná kritéria. Kosmetika je vhodná pro ženy, muže i děti a samozřejmě také pro ty, kteří trpí různými alergiemi nebo ekzémy," říká Mirka Ondruchová, Business Planning Manager Tesco Stores ČR.

 

 

S biokosmetikou bNatural se mohli někteří zákazníci obchodů Tesco setkat již během léta. Omezený sortiment bNatural firma představila v rámci pilotního projektu již během července a srpna ve vybraných obchodních domech Tesco. Kosmetiku si zákazníci oblíbili, zejména díky jedinečnému složení a příznivým cenám. Proto se Tesco nyní rozhodlo řadu rozšířit a představit ve všech obchodních domech a velkých hypermarketech Tesco po celé České republice.

 

Přírodní kosmetika bNatural je vyvíjena exkluzivně pro řetězec obchodů Tesco ve Velké Británii, kde se prodává již více než rok. Z výrobků bNatural jsou v kategorii BIO (označení "Organic") tyto výrobky: Lesk na rty (Organic lip sheen), Tekuté mýdlo (Organic handwash) a Mýdlo (Organic cleansing bar).

 

bNatural obsahuje přípravky a doplňky pro kompletní péči o pleť, pokožku a vlasy. Všechny výrobky od pěny do koupele a sprchových gelů, přes přípravky před usnutím, hydratační krémy na pokožku, pleť a ruce až po vlasovou kosmetiku obsahují účinné rostlinné látky a minerální oleje bez parabenu.

 

Tesco také nabízí mušelínové utěrky a ručníky na obličej vyrobené z BIO bavlny.

 

Zdroj: Bio-info.cz

 


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

2. díl - Ptáte se na biopotraviny 
BIO dýně Hokkaido 
Bio tavený sýr Tany 
České BIO má svého vítěze! 
Konopný olej v kuchyni 


Diskuze

fittka

no taky je z nich nejdražší :) Ale je hodně kvalitní, to se musí nechat :o)

17.06.2009 19:32
Tereza

Tak teda musím říct, že se všema co jsi vypsala mám zkušenost:) a nejvíc mi sedí Hauschka:). a mášp ravdu, že ne vše co je bio musí být kvalitní

17.06.2009 16:42
fittka

Těžko říct...samotným Tesco věcem taky moc nedůvěřuju. Zadruhé co je bio, nemusí být kvalitní. Takže bych pořád tak i tak kupovala osvědčenou kosmetiku jako Lavera, Logona, Weleda nebo Hauschku. Ale co ty víš, lidi přiláká nízká cena, vyzkouší to a pak třeba zkusí kosmetiku od Lavery apod...:)

17.06.2009 12:12
Tereza

A myslíš že bude kvalitní? :) Já ktěm levným biokosmetikám jsem nějaká skeptická

17.06.2009 06:41
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny