Články

 

09.08.2009 - Iva Veselá

Konopný olej nově v bio kvalitě

1890NGV.jpg

 

Pro všechny příznivce konopného oleje máme skvělou zprávu: NOVÝ KONOPNÝ OLEJ ZE SKLIZNĚ 2008 UŽ JE NYNÍ NA TRHU, NAVÍC V BIOKVALITĚ A ZA NEZMĚNĚNOU CENU!

 

V charakteru našeho odrůdového konopného oleje z loňské sklizně se velmi příznivě odrazil dostatek slunečných dní i ekologický způsob pěstování. Nový olej v biokvalitě je díky tomu plně srovnatelný s výjimečnou kvalitou a chutí oleje ze sklizně 2007.

Cena: 207,-

 

Chuť

Chuť biooleje je skutečně harmonická, převládají typické tóny oříšků a čerstvé trávy. Dochuť je plnější, vyvážená s jemným nádechem zemitosti a čerstvých ořechů bez kořenitých štiplavých tónů.

 

Sytá, jasná barva jarní trávy podtrhuje vůni travin, která převládá v buketu našeho konopného oleje. Trávové odstíny zelené lahodí nejen oku, ale také zdraví a zejména zažívacímu traktu. Zelená barva je totiž jasným signálem šetrného zpracování a vysokého zastoupení rostlinného barviva chlorofylu v novém biooleji.

 

 

 

K čemu jsou omega kyseliny z konopného oleje?

  • kyseliny omega 3 a 6 jsou zastoupené jen v přírodních potravinách, konzervace a úprava potravin je ničí a jejich nedostatek je příčinou celé řady civilizačních onemocnění a poruch funkčnosti pokožky
  • lidské tělo si neumí esenciální kyseliny samo vyrobit a musí je přijímat v potravě
  • poměr omega 3 a omega 6 nenasycených mastných kyselin v konopném oleji
  • je ideální a odpovídá jejich zastoupení v lidském těle
  • čistý rostlinný olej z konopných semínek
  • balení s ochrannou atmosférou
  • jemná vůně a výrazná oříšková chuť
  • pro studenou kuchyni a vyváženou stravu dětí i dospělých
  • unikátní, zcela přírodní a komplexní zdroj bioaktivních látek
  • má vyvážený poměr nenasycených mastných kyselin omega 3 a 6
  • komplexní obsah fytosterolů, vitaminů (A, B, C a D) a minerálů (K, Ca, Fe, Mg)

 

TIP: konopný olej doplňte do stravy zejména při problémech s pokožkou nebo jako prevenci onemocnění srdce a cév

 

Doporučení: 1 polévkovou lžíci konopného oleje dětem i dospělým každý den

 

Více na: Cannaderm.cz

Image: m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO pivo je už na trhu 
Mouky z Biomlýna 
Může být zelenina ještě zdravější? 
Oléanat - francouzská rodinná kosmetika 
Zásady BIO pěstování - myslete na naši Zemi! 


Diskuze

sonia
Web: http://www.bio-life.cz/clanky/bio/konopny-olej-nove-v-bio-kvalite.html

oil cure

Teplé ocenění Dr. rick Simpson pro léčení mé rakoviny prsu se konopný olej. Opravdu si toho vážím vaši pomoc při přivést zpět svůj ztracený život pomoc jeho vysokou kvalitu konopný olej, jsem tak vděčný, že jste Dr pro všechnu lásku a obavy, že jsi mi ukázal, a já bych dál dávat my svědectví o své konopný olej a jak je léčí rakovinu během 90 dnů ošetření. to jen jako zázrak, který se mi stalo s plným zotavení z rakoviny a já jsem bez rakoviny. Díky Bohu všemohoucímu pro zasílání svou cestu doktora, doufám a vím, že byste mít na uvedení usmívá se na svět jako celek s tímto velkým léky. email: ricksimpsonoil@outlook.com pro všechny řešení rakovinu a další onemocnění. Ti čelí zdravotní problémy by měly jít na konopí oleje zajistit absolutní vyléčení všech druhů nádorových onemocnění. Pro nadějí a pomoc, kontaktujte prosím Dr.rick Simpson na plnou znalostí o léky a služby pro vás. Dr. email: ricksimpsonoil@outlook.com pro všechny řešení rakoviny a dalších chorob. sonia Gregory.

02.11.2014 11:54
Elisa Sawyer

Svědectví o vyléčení rakoviny se konopí olejem

Jsem tak vděčný Elisa Sawyer za poskytování mě konopný olej tady v České republice. Byl jsem diagnostikovat rakovinu prsu před 2 lety a od té doby jsem udělal hodně Chemo a radiační které mi pomohou, ale jen poškozený svůj imunitní systém a činí je slabá a bezmocná. Přišel jsem přes slzy Phoenix a já jsem četl o konopný olej hodně a viděl, že jsem mohl mi poskytnout Konopný olej je zde stát, kontaktoval jsem ho na: ericolivermedicalservice@hotmail.ca pro zadávání zakázek tohoto léku, k mému překvapit léky bylo pořízeno a dodáno do 48 hodin a já jsem byl na léčení za poslední 3 měsíce. Jsem teď tady, aby svědčil, že nejsem víc rakovinou, mám zkušenosti celkovou transformaci v mém zdravotnictví se Rick Simpson Konopí služby oleje. všech pacientů s karcinomem, kteří žijí v České republice a na jiné oblasti země, dostat své konopný olej z ericolivermedicalservice@hotmail.ca, Elisa Sawyer

02.02.2014 02:46
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny