Články

 

25.06.2009 - Iva Veselá

Nové bio dobroty pro miminka

 

Penny Market přichází s novou řadou BabyTime, která nabízí produkty pro kojence a batolata v BIO kvalitě. Jedná se o výrobky, které splňují nejpřísnější kritéria na výživu těch nejmenších. Mají velmi dobrou chuť, která je opravdu přírodní, jemná, ale zároveň bohatá a vůni pravé zeleniny či ovoce. Díky velmi zajímavým cenám, za které Penny Market BabyTime nabízí, jsou BIO produkty pro nejmenší dostupné široké veřejnosti.

 

Řada BabyTime pro každé miminko

Rodiče většinou pro své děti chtějí jen to nejlepší – ať už jde o vzdělání anebo třeba o kvalitní a zdraví prospěšné potraviny. Ne vždy je ale snadné navzdory velmi široké nabídce různých značek a výrobků vybrat ty opravdu kvalitní a správné. Navíc zdravé potraviny jsou ve většině případů drahé a jejich koupě tak zatěžuje rodinný rozpočet. U nové řady dětských produktů v BIO kvalitě z Penny Marketu si můžete být tou správnou volbou jisti. Kombinují v sobě totiž řadu skvělých vlastností, které z nich dělají jedinečné potraviny, střižené na míru zdraví vašich ratolestí a omezenosti vaší peněženky.

 

   Penny Market nově přichází s kompletní řadou nesoucí název BabyTime. Ta je určena především pro kojence a batolata. Penny Market tak jednoznačně rozšířil dostupnost dětských BIO produktů široké veřejnosti. BIO potraviny pro nejmenší tak přestávají být výsadou drahých značek. Jistotu zaručené kvality nyní mohou svědomití rodiče pořídit za velmi přijatelnou cenu.

 

   Suroviny na přípravu dětské výživy BabyTime pocházejí z ekologického zemědělství. Jsou přísně kontrolovány a samozřejmě šetrně zpracovávány. Produkty jsou vyráběny s vysokými nároky na kvalitu a s ohledem na nejnovější standardy. Značka BIO vám zaručuje, že výrobky neobsahují přidaná barviva, aroma ani konzervanty. BabyTime splňuje ta nejpřísnější nutriční kritéria. Některé výrobky jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu. Pokrmy obsahují vše, co vaše miminko v prvních měsících života potřebuje. Jsou dodržovány přísné limity na obsah soli a cukru a naopak obsahují více zeleniny a ovoce. Vaše děti zcela jistě ocení velmi dobrou chuť, která je opravdu přírodní, jemná, ale zároveň bohatá a vůni pravé zeleniny či ovoce.

 

Penny Market nabízí velmi pestrou nabídku 22 produktů:


1456ODY.jpg

Obilno-mléčná kaše

K dostání je hned několik variant – se sušenkami, krupičkou, ovocem či banány. Dětské kaše obsahují kalcium, které je důležité pro správný růst a vývoj vašeho děťátka. Vhodné od 5 a 6 měsíce. Cena kaší se pohybuje okolo 59,90 Kč

 

 

 

 

 

Kompletní výživa pro kojence

1458YmZ.jpgPředstavují ji vyvážené kojenecké pokrmy. Jsou k dostání v šesti příchutích (např. BIO mrkev s brambory a kuřecím masem, BIO zelenina s krůtím masem a se špagetami či BIO zelenina s rýží a kuřecím masem). Příkrmy jsou prodávány v praktickém dvojbalení 2x190g za přibližně 49,90 Kč a 2x220g za 56,90 Kč. Dle typu vhodné od 5. či 8. měsíce.

 

 

 

1460NTJ.jpg

Zeleninové příkrmy

K výběru se vám nabízí BIO zeleninová kaše a BIO mrkev, v praktickém dvojbalení 2x190g pouze za 36,90 Kč. Vhodné pro děti od 5. měsíce.

 

 

 

 

 

Speciální příkrmy pro dobrý spánek vašich nejmenších

1459OTZ.jpgNově jsou v Penny Marketu k dostání i příkrmy BIO obilno-mléčné kaše (se sušenkou či vanilkou), po kterých stráví vaši nejmenší spokojenou noc plnou posilňujícího spánku. V prodeji v dvojbalení 2x190 g za 46,90 Kč. Vhodné od 5. měsíce.

 

 

 

 

1461MTA.jpg

Ovocné přesnídávky

Pestrá nabídka nejrůznějších chutí od jablečné s banánem, přes maracuju s broskví a jogurtem, přesnídávky s rýží či vločkami, zahrnuje celkem 8 kombinací vybraných druhů. Zakoupit ji můžete opět v praktickém dvojbalení 2x190g za 46,90 Kč. Vhodné od 5. a 7. měsíce.

 

 

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

1. díl - Ptáte se na biopotraviny 
BIO kozí mléko 
České BIO má svého vítěze! 
Zásady BIO pěstování - myslete na naši Zemi! 
Zdravý Vegetburger pro děti! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny