Články

 

03.12.2008 - Iva Veselá

Tajemný a zázračný ŠUNGIT

 

Šungit je 2 miliardy let stará uhlíková hornina, jehož jediné naleziště se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku. Vyznačuje se svým neobyčejným složením, strukturou, fyzikálními a chemickými vlastnostmi. Celkově vzato, má záhadný původ, ale jeho spektrum využití je široké. Tyto léčivé kameny prokázaly řadu úžasných vlastností. Nejen že šungit léčí, ale šungit také dokáže rušit geopatogenní zóny a dokáže upravit vodu!

 

Co přesně šungit dokáže?

-          dezinfikuje a čistí vodu

-          obohacuje vodu stopovými prvky

-          mění její energeticko-informační strukturu

-         absorbuje z vody těžké kovy, železité přísady, mikroby a organické sloučeniny

-          pohlcuje elektromagnetické záření!

-          neutralizuje geopatogenní a technogenní vlivy

-          zlepšuje mikroklima

-          harmonizuje prostředí

-          má léčivé a hojivé účinky

-          dodává energii a sílu

 

 

Šungit ve spojení s vodou

Díky svým absorpčním a baktericidním schopnostem dokáže šungit vyčistit vodu téměř od všech organických příměsí včetně ropných produktů a sloučenin obsahujících chlor. Dokáže odstranit dusičnany a amoniak, kovy i nekovy, ničí vibria cholery, streptokoky, jiné bakterie a mikroorganismy.

S výsledky zkoušek šungitu prováděných v ČR se můžete seznámit na www.carbongate.cz

 

Paměť vody

Výzkumy dokázaly, že ve vodě se „ukládá minulost“. Vše, co se s vodou kdy stalo, jaké látky obsahuje nebo obsahovala, je v ní uloženo. Šungitu ze můžeme říkat destrukturátor, protože z paměti vody odstraňuje informaci právě o těchto látkách. Tedy jinak řečeno, dokáže měnit její energeticko-informační strukturu. Navíc vodu obohacuje stopovými prvky, které jsou důležitýmé pro organismus.

 

Výrobky ze šungitu

 

ŠUNGITOVÁ PYRAMIDA

Šungitová pyramida je příkladem synergického posílení vlastností materiálu a tvaru.

Ponořená do vody tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní unikátní lék. Malou pyramidku (40x40 až 50x50 mm) postavte na dno skleněné lahve o obsahu 3 litrů, nalijte pitnou vodu, a láhev s vodou postavte na světlé místo na 48 – 72 hodin. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití. Při delším macerování se aktivita vody začíná snižovat. K ozdravně léčebným účelům doporučujeme pít pyramidální vodu třikrát denně po 100-150 g, bez ohledu na to, kdy jíte. Je zaznamenáno blahodárné působení této vody na celý organismus: zlepšuje se celkový stav, odstraňuje se nervové napětí, je pociťován příliv sil a energie. Terapie touto vodou má rychlejší účinky než působení samotné pyramidy.

Vynikající výsledky má používání šungitové vody v kosmetice: ošetřovaná pokožka se čistí, napíná, drobné vrásky se vyhlazují, mizí uhry a vřídky. Ztrácejí se lupy, znatelně se zlepšuje kvalita vlasů. Výsledky některých výzkumů ukazují, že i předčasně zešedivělé vlasy mohou nabýt své původní barvy.

Teplá šungitová voda je výborný prostředek pro léčebný výplach a kloktání: při bolestech v krku, ústní dutině, v nose a při parodontóze. Velmi účinné inhalování při nachlazení, angíně, chřipce, bronchitidě, atd. Velice zdravé jsou šungitové koupele. Zklidňují, odstraňují stress, únavu, harmonizují organismus a normalizují spánek. Již po první koupeli se hojí drobné trhlinky, ranky a po několika procedurách se urovnávají vážnější problémy, jako jsou pooperační jizvy, loupající se kůže, ekzémy, plísně.

Tyto léčivé kameny mají opravdu skoro až zázračnou moc.

 

 

 

Odstranění vlivu geopatogenních a technogenních zón

Pokud se chcete zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše šungitovou pyramidku postavit ve vašem pokoji a váš pokoj pro vás přestane být rizikovou zónou. Okamžitě se odstraní všechno nepříjemné působení elektromagnetických polí, zlepší se složení vzduchu. Působením šungitové pyramidky se dokonce mění vůně v místnosti. Pro neutralizace nepříznivého záření počítače, televize atd. umístěte pyramidku na anebo před monitorem nebo jiném zdrojem záření.

Stejná vlastnost šungitu se využívá u destiček na odrušování záření bezdrátových telefonů. Destičku nalepte na pouzdro nebo na zadní stranu sluchátka.


Hodnocení článku

Hodnotilo 14 čtenářů průměrem 4.14 bodů z pěti


Čtěte také:

Detoxikační čaje Bancha a Kukicha 
Gravid jóga 
Jóga 
Praktiky v čínské medicíně 
Shiatsu - příjemná záležitost 


Diskuze

Ivča

nic takového nemám. Nemůžu uvěřit, ale je to fakt. Chci si ještě koupit destičky na telefon, které zabraňují vyzařování a opracovaný kámen do kapsy, který dodává energii. Jestli to bude fungovat jako pyramidy, tak se už nemůžu dočkat:o)

08.01.2009 22:48
ivča

šungit

Hádejte, co jsem našla pod stromečkem? Šungitovou pyramidu. Hned jsem běžela k notebooku a položila jí na něj. Světe div se, měla jsem pocit jako když přede mnou žádný počítač není. Znáte to, jak vás bolí hlava po delším sezení u PC? Tak se šungitem už ni

08.01.2009 22:46
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny