Články

 

25.11.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 26.11. - 2.12.2012

 

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 48. týden od 26.11. do 2.12. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve Střelci, kde setrvá do 21.12.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Štíru. Přímý směr opět bude mít v úterý 27.11.2012. Do Střelce opět vstoupí 11.12. Setrvá zde do 31.12. kdy odpoledne vstoupí do Kozoroha.

 

Venuše

je ve Štíru, a setrvá zde do 16.12.

 

Mars

je v Kozorohu. Do následného Vodnáře vstoupí 26.12.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc přibývá... Ve středu 28.11. nastane v 15.46 hodin Úplněk v Blížencích, jehož součástí bude zatmění Luny. Poté měsíc začne ubývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Moc dobře o sobě víte, že se občas chováte unáhleně, a tento týden si může pořádně zavařit slovy, která pronesete v afektu, bez rozmyšlení. Zejména okolo středy raději zamkněte pusu na zámek, protože si proti sobě můžete poštvat sousedy i příbuzné. Když vám ke konci týdne dojde, co jste okolo sebe natropili za paseku, zavřete se ve dnech víkendu doma, a budete přemýšlet, jak si udobřit lidi, které jste naštvali.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne si občas doma pustíte hudbu, nebo si zajdete na koncert, skvěle si díky tomu psychicky odpočinete. Zato okolo středy začnete mít díky nejasnostem okolo financí pocit, že vás snad trefí šlak. Ve dnech víkendu strávíte mnozí spoustu času na internetových diskusích. Jste-li nezadaní, výroky jedné osůbky se vám tak zalíbí, že si spolu domluvíte schůzku, a může to být počátek zajímavého, vášnivého vztahu.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mírně hloupými výroky si můžete v tomto týdnu nadělat velké problémy v intimním partnerství. Bude vám to rychleji mluvit než myslet, navíc chybu neuznáte protože si řádné nebudete vědomi. Vše vám dojde, až když s vámi přestane vaše drahá polovička komunikovat. Naštěstí vás v druhé polovině týdne zaměstnají materiální věci. Budete muset vyrazit do obchodů a dokoupit domů spoustu předmětů, možná si pořídíte i nový nábytek, a díky tomu se napjatá atmosféra ve vašem partnerství uvolní.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Snažte se hned zkraje týdne dotáhnout všechny resty. Odpovězte na maily, zavolejte přátelům. Lidi, kteří vás podrží, budete potřebovat uprostřed týdne, protože vás popadne menší deprese. Začnete mít pocit, že se vám v ničem nedaří, ale to si s vámi bude pouze pohrávat zatmění Luny ve vašem sektoru podvědomí. Skepsi nepodlehněte, nic nepodnikejte, vyčkejte do pátku, kdy odpoledne vpluje měsíc do vašeho znamení. Hlava se vám vyčistí od negativních myšlenek, a vy zjistíte, že jste si dělali starosti o naprosto nedůležité věci.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pozor si dávejte na veřejnosti. I když například nebudete v nějaké diskusi souhlasit s názory, které někdo začne hlásat, buďte zticha. Když se totiž do dotyčného obujete, nikdo z přátel se za vás nepostaví, ani vás nezabrzdí, a vy si začnete připadat jako sám voják v poli. Možná si dokonce vykoledujete menší ostudu, ze které se budete léčit ještě ve dnech víkendu. Díky tomu se zařeknete, že s některými lidmi už nikdy nepromluvíte, a slovo také dodržíte.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zkraje týdne budete slavit úspěchy, protože svými vědomostmi pořádně zatopíte pod kotlem i zkušenějším kolegům. Jenže oni vám to vrátí uprostřed týdne a vy začnete mít pocit, že se vaše kariéra otřásá v základech. Vyčkávejte, nic co se okolo vás bude dít, nekomentujte. V závěru týdne získáte na svou stranu velmi vlivného člověka, který vám dokonce nabídne pracovní uplatnění, takže víkend strávíte přemýšlením, zda změnu máte udělat, a dokonce k tomu svoláte celou rodinu.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pořádně bouřlivá atmosféra bude v první polovině týdne u vás doma. Když se do toho ještě vmísí někdo z příbuzných, možná si řeknete, že se snad odstěhujete na druhý konce světa, abyste konečně měli od všech pokoj. Nakonec vás zachrání někdo z kolegů, dokonce nelze vyloučit, že to bude vaše nadřízená, kdo vám dá spoustu užitečných rad, a podrží vás, když to nejvíc budete potřebovat.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Od základů budete muset v tomto týdnu přehodnotit svoje plány a z minuty na minutu velmi často improvizovat. Patrně totiž zjistíte, že jste v minulosti podepsali jednu velmi nevýhodnou smlouvu, a tak všechno hodíte za hlavu, a energii i peníze investujete do obstarávání právníka. Ono vám totiž díky vaší geniální intuici okamžitě svitne, že můžete přijít o daleko víc, než jsou peníze, o svou čest, a tu nehodláte obětovat.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Menším opravám na domácí půdě se nevyhnete v první polovině týdne. Uděláte dobře, protože tím se zbavíte jedné starosti a budete mít volné ruce a hlavně čas, abyste se věnovali své drahé polovičce. Ve vašem vztahu začne být pořádně dusno, a nelze vyloučit, že to odstartuje velmi pikantní pomluva. Nic nevysvětlujte, nechte všechno na víkend, ona totiž pravda vypluje na povrch bez vašeho přičinění.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Od počátku týdne se šetřete, neberte na sebe víc povinností, než stihnete v běžné pracovní době. Uprostřed týdne totiž nadřízení nebudou vědět kde jim hlava stojí a bezmyšlenkovitě na vás přehodí tolik práce, že se možná zhroutíte, fyzicky i psychicky, protože takový pracovní nápor by nezvládla tři lidi, natož jeden. Skvěle se z relaxujete během víkendu u rodičů partnera, a když se vám vrátí i psychická pohoda, vážně začnete zvažovat změnu zaměstnání.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pohodu, kterou si budete užívat na domácí půdě zkraje týdne, vystřídají ve dnech okolo středy velmi zvláštní události, které vám život obrátí vzhůru nohama. Zejména čerstvě zamilovaní budou mít doslova tmu před očima, a není vyloučeno, že vztah ukončíte, protože začnete mít pocit, že láska vyprchala a už si nemáte co říct. Od starostí vás odreaguje nadcházející advent a hlavně rodina. Někdo na domácí půdě začne zvažovat podnikání z domova, a vás to tak nadchne, že vyhledáváním potřebných informací strávíte celý víkend.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátek týdne vám zprostředkuje zvláštní, možná mystický zážitek. Proto pro vás bude malý šok, když vás okolo středy doslova zasypou problémy v rodině. Tentokrát si dupněte, protože díky rozmarům některých vašich příbuzných byste si mohli ohrozit kariéru! Hlavně se nedejte ukecat, protože lží si budete muset vyslechnout tolik, že ještě ke konci týdne vám bude zvonit v uších. Víkend přeje nezadaným, protože vám luna v Raku vytvoří příležitost k seznámení, u zadaných nelze vyloučit početí potomka.

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

BIO dožínky 2013 jsou za dveřmi 
Týdenní horoskop: 12.8. - 18.8.2013 
Týdenní horoskop: 23.8. - 29.8.2010 
Týdenní horoskop: 25.7. - 31.7.2011 
Výsledky prosincové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny