Články

 

18.09.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 19.9. - 25.9.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 38. týden od 19.9. do 25.9. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Panny. V pátek, 23.9. vstoupí do Vah.

 

Merkur

putuje znamením Panny kde setrvá do 25.9.2011.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 9.10.2011.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 11.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Luna ubývá. V úterý 20.9. v 15.40 hodin nastane poslední Lunární čtvť v Blížencích.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Hlavně si v tomto týdnu nepřipouštějte, že začínáte mít odlišné životní priority, že to co je velmi důležité pro vás, je pro vaši drahou polovičku zanedbatelné. První střet můžete zaznamenat počátkem týdne, druhé nepříjemné jiskření může váš vztah zažívat opět ke konci týdne. Mnohému se vyhnete i tím, že nebudete slibovat něco jenom proto, abyste měli klid.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vsaďte v tomto týdnu na prevenci, posilování imunity, prostě pečujte o svou tělesnou schránku, jinak vám dny začnou znepříjemňovat zvýšená teplota, menší zdravotní problémy. Pokud plánujete nějaké úpravy v bytě, proveďte je před víkendem! Ve dnech volna odpočívejte, relaxujte, a hlavně si nehrajte na opraváře, když přestane z ničeho nic fungovat nějaký domácí elektrospotřebič!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Náhodné setkání vás může zkraje týdne vrátit do minulosti, a nostalgie vzpomínání bude tak silná, že začnete zvažovat znovuobnovení vztahu, a je jedno zda žijete v trvalém partnerství nebo jste nezadaní. Zejména pokud budete v následných sedmi dnech cestovat, je možné, že ani nebudete mít chuť vrátit se v závěru týdne do rodinného hnízda, ale horoskop vám doporučuje nejednat pod vlivem emocí, protože následovat bude nepříjemné procitnutí, zamilovanost se rozplyne!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zvýšení příjmů vám umožní splnit si svůj sen, a koupit si věc, po které toužíte již několik týdnů. Navíc uděláte dobrý skutek, a pomůžete menší peněžní půjčkou někomu z příbuzných. Během víkendu neřešte svoji kariéru. Někomu v rodině se znelíbí vaše plány do budoucnosti, a neděli strávíte tím, že do nekonečna budete muset obhajovat například to, proč jste se rozhodli změnit směr své kariéry, odejít ze stávajícího zaměstnání.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Hned zkraje týdne se v zaměstnání snažte nevměšovat do konfliktů. Povšechně se vám bude s lidmi problematicky komunikovat, přesně dle hesla "cokoliv řeknete, může být použito proti vám"! Opatrní buďte i při řízení auta, motocyklu. Velkou oporou vám ale bude celý týden Mars ve vašem znamení. Případnými problémy se nenecháte válcovat, nebudou vám ubírat ani energii, ani optimismus, a když se dostanete do potíží, sehrajete tak bravurní komedii, že vám ostatní raději uhnou z cesty.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Děti školou povinné zatíží vaši peněženku v první polovině týdne, stejně tak ale může být finančně náročný vás milenecký vztah. Pokud se nebudete mírnit, víkend prosedíte doma, protože vaše hotovost bude na nule. Stejně tak ale dopadnou ti z vás, kteří počátkem týdne půjčí peníze známým, s tím, že vám je obratem vrátí. Nebudou vám zvedat ani telefon, a vy sami začnete v neděli přemýšlet, kdo půjčí vám, abyste nějak vydrželi do výplaty.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Generační konflikty ve vaší rodině počátkem týdne vás pořádně rozhodí, protože zjistíte, že pravdu mají dříve narození, stejně tak jako mladší generace, ale najít střed bude velký problém. Jste diplomatické Váhy, tak kdo jiný by měl rodinu usmířit a najít kompromis, než vy?!? Ke konci týdne se situace v rodině uklidní, a vy konečně budete mít náladu na intimní diskuse se svou drahou polovičkou.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nepřikládejte žádný význam pomluvám počátkem týdne. Dělejte, že se vás netýkají, to je totiž nejúčinnější obrana! Soustřeďte energii i pozornost ke své kariéře, to je oblast, kde dostanete příležitost postoupit nahoru, protože přestanete uhýbat a hrbit se před těmi, kteří mají ostré lokty!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pluto s Venuší vás s první polovině týdne varují před unáhlenými finančními transakcemi, zejména když půjčíte přátelům, to si pište, že si ke konci týdne vzpomenete na přísloví "když nechceš přijít o přítele, nepůjčuj mi peníze"! Naopak prospěch vám přinese studium, a cestování. Pokud vedete soudní při, ledy se pohnou a kauza se začne vyvíjet ve váš prospěch!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Udělejte v tomto týdnu pořádný úklid na domácí půdě, zejména prohlédněte skříně. Budete překvapeni, kolik nepotřebných a obnošených věcí skladujete, a díky tomu vám byt praská ve švech. Všechny zbytečnosti vyházejte z bytu, začne se vám volněji dýchat a bude to pro vás i skvělou motivací vyrazit na podzimní nákupy oblečení! O skvělou souhra s vaší drahou polovičkou se postará Mars ve Lvu, v sexu si začnete rozumět tak, že možná budete zvažovat dovolenou!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V partnerství brzděte hned zkraje týdne, a po všech sedm dní si pamatujte, že nejste hlavní postavou vašeho vztahu, stejně důležitou roli má i vaše drahá polovička! Takže o všem rozhodujte s intimním protějškem! Zejména okolo financí se můžete chovat sobecky, a přesně to, co rodině začnete odpírat, sami sobě budete dopřávat podle libosti. Je jasné, že kritika, možná malá rodinná vzpoura, na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vůbec se vám od počátku týdne nebude líbit divná nálada intimního partnera, rozumět si přestanete i s některými přáteli. Když ale své drahé polovičce nezavdáte příčinu k žárlení, nebude mít důvod vrčet, a dívat se na svět černě! V zaměstnání byste měli trošku brzdit, nelámat rekordy. Energii si šetřete a začněte posilovat imunitu, například pravidelným sprchováním studenou vodou.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 17.6. - 23.6.2013 
Týdenní horoskop: 23.5. - 29.5. 2011 
Týdenní horoskopy: 1.2. - 7.2.2010 
Výherci říjnové soutěže 2015 
Výpočet BMI 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny