Články

 

18.03.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 19.3. - 25.3.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 12. týden od 19.3. do 25.3. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Ryb. Do energického znamení Berana vstoupí Slunce v úterý 20.3.

 

Retrográdní

Merkur

je v energickém Beranu, kde setrvá do 23.3. V tento den se díky retrográdnímu pohybu vrátí Merkur do Ryb. Přímý směr nabere ve středu 4.4.2012. Do znamení Berana opět vstoupí 16.4. a setrvá zde až do 9.5.

 

Venuše

je v pohodového znamení Býka,

setrvá zde do 3.4.

 

Retrográdní

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012....! Přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá. Ve čtvrtek 22.3.2012 přesně v 15.37 hodin nastane novoluní v Beranu. Potom Luna začne přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Protože budete chtít na sebe upoutat pozornost, trošku vyčnívat z davu, patrně v tomto týdnu změníte účes, styl oblečení, což vám prospěje. Chybou bude, že vás bude ovládat ohromná touha po svobodě a nezávislosti, což by v důsledku mohlo znamenat, že začnete být vůči svému okolí netolerantní. To si hlídejte, ať si v neděli večer nemusíte říkat, že kromě papouška s vámi v rodině nikdo jiný nekomunikuje.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Když vás popadne touha někam se zašít, nebraňte se tomu. Ujasníte si spoustu věcí z předchozích měsíců. Budete mít totiž skvělou intuici, a tak se vám podaří i odhalit, proč se vám občas nedařilo. Dokonce je možné, že se konečně dostanete k informacích, které se před vámi někdo snažil utajit, a i tím se spousta věcí vyjasní. Sny z tohoto týdne si zapisujte, protože jejich význam pochopíte až v příštím měsíci.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V tomto týdnu se seznámíte s kreativními, a velmi originálními lidmi. Skvěle se bude dařit těm, jejichž práce je spojená s internetem. Občas se vám sice zasekne počítač, ale máte-li například internetový obchod, zaznamenáte vyšší zisky, pokud se živíte spravováním webů a jejich editací, patrně budete muset odmítnout pro velký zájem některé potencionální zákazníky.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vůbec se nedá vyloučit, že v tomto týdnu pořádně přehodnotíte svůj dosavadní život, kariéru. Možná se rozhodnete změnit práci, nebo profesní zaměření, směr své kariéry. Pokud žijte pod jednou střechou s rodiči, budete se chtít vymanit z jejich vliv, už i proto, abyste se mohli svobodněji rozhodovat. To že se rozhodnete osamostatnit, žít na vlastní pěst bude v pořádku, ale snažte se jednat v rukavičkách, aby to nevypadalo, že od rodičů utíkáte!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud ještě nevíte, kam vyrazíte v létě na dovolenou, ke konci tohoto týdne již budete mít jasno. Patrně na internetu se v nějaké diskusi seznámíte s velmi zajímavým člověkem, který vás zaujme svými životními zkušenostmi, názory, vyprávěním z cestování. Vás napadne dotyčného nebo dotyčnou pozvat na Velinoce na svou chatu či chalupu, a toto nezištné pozvání se vám vrátí i s úroky. Obratem dostanete pozvání trávit léto v jisté exotické zemi, a to vám mírně řečeno vyrazí dech.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V tomto týdnu si budete muset jít občas zasportovat, jinak se ve vás začne hromadit adrenalin. Prostě energie budete mít v následných dnech až příliš, a když ji nevybijete fyzicky náročnější aktivitou, mohli byste se začít hádat s každým, s kým se dáte do řeči. Váš přebytek energie se projeví i při milostných hrátkách, které se díky vaší vynalézavosti nejednou protáhnout dlouho do noci.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pokud se vám začne v následných sedmi dnech zdát, že se vaše drahá polovička chová až příliš nezávisle, okamžitě na to intimního partnera upozorněte. Hlavně nedopusťte, abyste domů odházeli a přicházeli jak se vám zachce, protože každé partnerství musí mít nějaká pravidla, a když si je nestanovíte, vztah by se mohl během několika týdnů ocitnout v krizi!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se v následných dnech najít si čas i na relaxaci, občas si zajděte zaplavat do bazénu, na masáž. Pokud se vám dny zaplní pouze prací a jediný pohyb, který uděláte, bude cesta do práce a z práce, brzo vám dá tělo najevo nějakým menším zdravotním problémem, že je nejvyšší čas, abyste zvolnili tempo!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Neprosazujte si doma umanutě svoje názory, snažte se dělat kompromisy, a pokud máte nějakého koníčka, zasvěťte do něj intimního partnera potažmo partnerku. Měli byste spolu v tomto týdnu trávit co nejvíc volného času. Vy totiž budete mít tendenci dělat opak, bavit se jak jen to půjde, ale že na vás někdo doma čeká velmi často zapomenete, a tak by se snadno mohlo stát, že vaší drahé polovičce dojde trpělivosti a jednoho dne najdete byt prázdný.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud vás napadne udělat nějaké úpravy v bytě, počínaje malováním a konče stěhováním nábytku, vše nejdřív projednejte s ostatními v rodině. Vy totiž bude mít touhu změnit vlastně všechno, což s příchodem jara nikdy není na škodu, ale vaše estetické cítění nemusí korespondovat se vkusem istatních v rodině, navíc si nic pořádně nepromyslíte a když ostatním nevytvoříte prostor, aby se k interiéru bytu také vyjádřili, hádat se přestanete až v neděli večer.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Rozšiřování okruhu svých známých a užitečných kontaktů se pro vás stane náplní celého týdne. Možná prosedíte i hodiny na internetu, kde vás zaujme nějaká diskuse, která vás přinutí i po nocích vyhledávat informace, protože svými vědomostmi začnete za ostatními mírně pokulhávat. Pozor byste si měly dávat na silnicích, a to nejen za volantem, ale například i při jízdě na kole. Nespěchejte, prožít jaro s obvázanou hlavou nebo naraženým nosem určitě nechcete!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V následných sedmi dnech se snažte dodržovat jedno zásadní pravidlo. Neutrácejte víc, než jste schopni vydělat. Zní to možná banálně, ale jít do mínusu na svém účtě dokážete v tomto týdnu velmi snadno, ale opět se dostat do plusu již bude menší problém. V druhé polovině týdne čtěte pečlivě všechny písemnosti i maily, a dávejte si pozor na doklady. Neztratíte je, ale založíte tak dokonale, že víkend možná strávíte hledáním občanského průkazu nebo dokladů, které budete potřebovat k odevzdání daňového přiznání, které, jak je vašim zvykem, budete vyplňovat až na poslední chvíli.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 28.6. - 4.7.2010 
Týdenní horoskop: 31.10. - 6.11.2011 
Týdenní horoskop: 7.11. - 13.11. 2011 
Výsledky červencové soutěže 2012 
Výsledky únorové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny