Články

 

16.09.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 17.9. - 23.9.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 38. týden od 17.9. do 23.9. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v praktické znamení Panny. V sobotu, 22.9. odpoledne vstoupí do harmonických Vah.

 

Merkur

je ve Vahách, kde setrvá do 5.10.

 

Venuše

je v ohnivém Lvu, do znamení Panny vstoupí 3.10.

 

Mars

je v ve Štíru, kde setrvá do 7.10.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 21.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere v úterý 18.9.2012.

 

Fáze Luny...

Měsíc přibývá. V sobotu 22.9. nastane v 20.41 hodinprvní Lunární čtvrť v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Malou lekci v tomto týdnu dostanete v oblasti vztahů. Můžete se doslova zaseknout jak se svou drahou polovičkou, stejně tak s nadřízenými, nebo kolegy. Je jasné, že byste se sebou neměly nechat manipulovat, ale snažte se být diplomatičtí, řešte případné problémy s úsměvem a tichým hlasem. Jakmile popustíte uzdičku své vrozené bojovnosti, bude průšvih! Pro vás v následných sedmi dnech platí, že čím méně budete akční, tím dřív se situace uklidní.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Unáhlenými závěry se dostanete do problémů, takže se s následných sedmi dnech držet hesla - dvakrát měř a jednou řež! Opatrní by měly být zejména narození okolo 19.5. Můžete se zamilovat takovou intenzitou, že stávajícího intimního partnera či partnerku hodíte okamžitě přes palubu, a skutečně se může jednat o vaši osudovou lásku, ale vtom smyslu, že díky novému vztahu se vzdáte kontaktů s příbuznými, přátel, a nakonec zjistíte, že jste se zamilovali do iluze!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Na jedné straně budete cítit, jak roste vaše popularita, na straně druhé se může díky vašim nočním návratů a příliš častému vysedávání s přáteli začít hroutit intimní vztah. V druhé polovině týdne se začnete setkávat s prapodivným pocitem, že vám druzí nerozumí. Budete totiž používat abstraktní pojmy, a lidé okolo vás začnou být zmatení, protože vůbec nebudou chápat, co je vlastně meritem věci.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nejistotu pocítíte hned zkraje týdne. Za vším ale bude vězet váš spěch. Občas zakopnete, nevyslechnete si do konce, co vám druzí sdělují, a najednou zjistíte, že váš život je jeden nekončící chaos. Zklidníte se ke konci týdne, dokonce se vám v případě rodinných nebo partnerských problémů podaří vyřešit vše k oboustranné spokojenosti.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Když při názorové přestřelce s nadřízenými zjistíte, že loajalita kolegů je nulová, protože budou krčit hřbet, nikdo se na vaši stranu nepřidá, nezastane se vás, dělejte že jste si ničeho nevšimli. Váš čas přijde, a nebude to dlouho trvat. Hlavně nezačněte v myšlenkách spřádat pomstu. Jste hrdé znamení, a něčím takovým si vy ruce špinit nebudete, takže by to byla ztráta času.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pokud máte podánu žádost o úvěr, dotace, grant, pořádně se v následných dnech naštvete. Nejdřív dostanete závazný příslib, a když přijdete podepsat dokumenty, zjistíte, že nedostanete nic. Bude to pro vás připodobnitelné k ledové sprše, ale neměli byste to vzdát. Tento týden už věc nechte plavat, a zkuste na stejné dveře zaklepat příští týden. Peníze dostanete, a úředník se vám nádavkem za předchozí zmatky omluví.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Na chytrého Merkura ve svém znamení se moc nespoléhejte. Pokud jste například porušili v minulosti slib věrnosti, vše se provalí, a dar výřečnosti vám nebude nic platný. Řešit to bude nejen vaše drahá polovička, ale celá rodina, nevyjímaje seniory. Situace se zklidní v sobotu, kdy vstoupí do vašeho snamení Slunce, ale zadarmo nic nedostanete. Intimní protějšek vás přinutí o věci diskutovat, a ve vztahu si stanovíte úplně jiná pravidla, trošku vám přistřihne "křidýlka".

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se zkraje týdne dodržovat jednu zásadu. V zaměstnání se nesvěřovat s problémy se sousedy, příbuznými, a naopak sousedům ani příbuzným neříkejte nic o tom, co vás všechno v práci štve, na koho jste naštvaní. Jinak si zaděláte na pořádný problém, který se jako had bude za vámi vinout ještě několik týdnů.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nečekaný finanční problém řešte s nadhledem. Pokud něco vyvedou vaše ratolesti, vzpomeňte si na svoje husarské kousky v mládí, vynadejte jim, ale tím by to mělo skončit. Když jim jejich prohřešek budete připomínat každý den, stane se z nich uzlíček nervů, a bude dlouho trvat, než se jim opět vrátí zdravé sebevědomí. Ke konci týdne vám navíc jeden dlužník vrátí konečně peníze, takže když zkraje týdne proděláte, ke konci týdne to dostanete zpět.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Když se budete počátkem týdne snažit příliš netlačit na pilu, necháte na pokoji svou drahou polovičku a nebudete se pouštět do křížku s nadřízenými, prožijete pohodový týden. V opačném případě se připravte na situace, kdy i negativní myšlenka se vám vrátí jako bumerang, a sekne vás na tom nejcitlivějším místě. Zda máte změnit směr své kariéry začnete zvažovat během víkendu, a v neděli večer již budete mít jasno.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Podrázky a žabomyší války o moc nechte s klidem na duši ostatním a věnujte se své budoucnosti. Přemýšlejte, zda vaše kariéra nezačala stagnovat díky tomu, že nemáte patřičné vzdělání. Druhá polovina týdne je totiž ideální na předsevzetí, která nevyšumí do ztracena, a vám nabídne během víkendu fáze měsíce možnost dalšího studia. Tak to nepropásněte, protože v listopadu byste promarněné šance mohli litovat!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pohádkám o rychlém zbohatnutí nevěřte, a když zjistíte, že se vaše finanční situace otřásá v základech, poohlédněte se po nějaké finanční příležitosti. Jakmile začnete improvizovat, místo výdělku proděláte! Navíc během víkendu dostanete lukrativní nabídku, může se jednat o prodej zboží například formou aukce. Když se nebudete držet při zdi, zapomenete na skromnost, vyjednáte se podmínky, o kterých se vám ani nesnilo!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dny otevřené zdraví v obchodech BIOSOMA 
Pražský biojarmark se už chystá! 
Týdenní horoskop: 13.8. - 19.8.2012 
Týdenní horoskop: 2.1. - 8.1.2012 
Výsledky červencové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny