Články

 

15.07.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.7. - 22.7.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 29. týden od 16.7. do 22.7. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Raka. Do ohnivého Lva vstoupí 22.7.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Lvu Přímý směr bude mít opět od 8.8.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012.

 

Mars

je v diplomatickém znamení Vah, kde setrvá do 23.8.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 18.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít až od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá. Ve středu 19.9. v 5.24 hodin nastane novoluní v Raku. Poté měsíc začne přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

První dva dny v týdnu budete výřeční víc než je zdrávo, a je možné, že díky Luně v Blížencích, vyrazíte opakovaně na výlet a nachodíte spoustu kilometrů. Uprostřed týdne se zastavte, a přemýšlejte, co byste ve svém životě chtěli změnit. Víkend přeje nezadaným, ale měli byste být opatrnější, protože luna nevylučuje ani početí potomka.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zkraje týdne se dostane někdo z přátel do potíží. Vy se budete snažit hodit jim záchranný kruh, ale do problémů se záhy dostanete i vy. Takže nakonec bude na vašich příbuzných, aby zorganizovali záchrannou akci, a vytáhli vás z bryndy. Ke konci týdne nepijte alkohol, nepodceňujte pitný režim. Vaše ledviny budou v ohrožení!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V tomto týdnu vás políbí romantická múza, a vy budete koketovat, flirtovat s opačným pohlavím. Pokud jste zadaní, začnou vás krotit přátelé, protože vycítí, že se řítíte do průšvihu s názvem nevěra. Pokud je neposlechnete, nechají vás svému osudu, a když se v sobotu potkáte na taneční zábavě, budou dělat, že vás nevidí.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Když zkraje týdne narazíte na problém, nejabsurdnější a vlastně mírně šílené řešení se nakonec ukáže jako nejúčinnější. Tak vsaďte na svou intuice, ostatní neposlouchejte! Koncem týdne se dostanete do prekérní situace, protože budete muset nečekaně volit mezi svou kariérou a rodinou. Jenže vy vycítíte, že je ve hře vaše budoucnost a do práce půjdete i přes protesty své drahé polovičky.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Na některé akce přátel i kolegů se budete dívat zkraje týdne jako Alenka v říši divú, ale v duchu si řeknete, že vy blbnete celý rok, tak i oni mají nárok udělat občas něco šíleného, a nebudete nic komentovat. Zato v druhé polovině týdne budete mít pocit, že vás trefí šlak z příbuzných. Na něčem se dohodnete, oni to na poslední chvíli zruší, a vy raději přestanete zvedat telefony, protože vám bude docházet trpělivost.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Snažte se hned od počátku týdne táhnout s rodinou i přáteli za jeden provaz. V dalších dnech totiž budete potřebovat jejich podporu. Jistá akce dopadne úplně jinak než jste předpokládali, patrně budou ve hře peníze, a nastane situace, kterou by nemohl předvídat nikdo. Tak se nepeskujte, ale rychle jednejte, ať nad situací úplně neztratíte kontrolu!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Na hloupé disputace nebudete mít náladu počátkem týdne, tak se snažte vyhýbat lidem, kteří vám běžně svými názory zvedají hladinu adrenalinu. Uprostřed týdne mnozí budete slavit, protože vám nadřízení oznámí povýšení, ale z euforie úspěchu vás vyvede hned v další dny závist. Kolegyně vám pogratulují, naopak mužské osazenstvo bude očima metat blesky a není vyloučeno, že za zády vás začnou pomlouvat.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V žádném případě si k sobě neberte do úschovy cizí peníze, zejména pokud pracujete jako pokladní nebo účetní. Když ztratíte svoje, to vydýcháte, ale ztráta cizích by se vám velmi těžko vysvětlovala. Sny okolo čtvrtka berte vážně, naznačí vám směr, kam se bude ubírat váš život v budoucích měsících, ale i na co si máte dát pozor. To se vám bude hodit hned v závěru týdne. Vytočí vás někdo ze sousedů, ale vy budete dopředu vědět, jak máte reagovat, aby z toho nebyl veřejný skandál.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Trpělivostí se obrňte v případě cestování. Berta každý zádrhel a zdržení jako příležitost zastavit se, rozhlédnout se okolo sebe, hlavně se nerozčilujte. Ve dnech okolo čtvrtka si svou drahou polovičkou budete rozumět beze slov. Budete mít pocit, že jste na sebe napojeni, protože vy na něco pomyslíte a hned to od intimního protějšku dostanete. Mírně nervozní můžete být z nedostatku peněz ke konci týdne, ale to je řešitelné, tím si nekažte volné dny.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Čím víc se v tomto týdnu budete snažit pomalu a srozumitelně artikulovat, sami sebe ochráníte od zmatků a nedorozumění na úřadech, v bance, ale i při sexu. Od kolegů si nic nenechte líbit v závěru týdne, a když zjistíte, že někdo z přátel začíná mít až příliš velkou snahu mluvit vám do osobních věcí, rozhovor utněte hned v zárodku. Doma nic nepodnikejte během víkendu. Ideální bude, když i žárovku necháte vyměnit sousedem. Všechno vám totiž bude padat z rukou.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Práci budete muset dát přednost před zábavou, ale litovat nebudete. Ujasníte si, zda je pro vás stávající zaměstnání opravdu to pravé ořechové, a když zjistíte, že vynakládaná energie a čas neodpovídají finanční odměně, rozhodnete se udělat změnu. Ke konci týdne svými názory, ale i extravagantním oblečením zvednete nejednomu člověku krevní tlak, ale to vám bude úplně jedno, a to i v případě, že se na vás i příbuzní budou dívat jako na šílence.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nečekaná událost vás počátkem týdne zaskočí. Budete na domácí půdě kmitat, ale lítat budete od jednoho k druhému, a když si práci nezorganizujete, vyvoláte doma pouze chaos. Okolo čtvrtka dostanou nezadaní příležitost odstartovat vztah, ve kterém budete velmi brzo plánovat společné bydlení, početí potomka. Ve dnech víkendu nebudete mít moc času ani náladu na zábavu. Budete dohánět pracovní resty, protože vám někdo naznačí, že na vaši profesní židli se tlačí jistá ambicózní osůbka, a má pořádně ostré lokty.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Prošlá návštěva v Albertu 
Týdenní horoskop: 17.9. - 23.9.2012 
Týdenní horoskop: 30.1. - 5.2.2012 
Týdenní horoskop: 30.7. - 5.8.2012 
Týdenní horoskopy: 29.3. - 4.4.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny