Články

 

15.01.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.1. - 22.1.2012

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 3. týden od 16.1. do 22.1. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Kozoroha, V pátek 20.1.2012 vstoupí do Vodnáře, kde setrvá do 19.2.

 

Merkur

je v Kozorohu a setrvá zde do 27.1.2012.

 

Venuše

je v Rybách, do ohnivého Berana vstoupí 8.2.2012.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 21.10.

 

Uran

je v energickém znamení Berana.

 

Neptun

putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Luna ubývá. V pondělí, 16.1.2012 přesně v 10.10 hodin nastane třetí lunární čtvrť ve Vahách

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Energii soustřeďte na druhou polovinu týdne. Určitě byste si neměly nechat ujít společenskou událost, která vám nejenže zprostředkuje nečekané setkání s někým z minulosti, ale seznámíte se zde s člověkem, který vám pootevře dveře k lepší kariéře, a když toho využijete, úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne kroťte svou vášeň, jinak se budete stále točit okolo své drahé polovičky a mezi tím vám uteče spousta důležitých věcí, zařizování. Moc se nezamýšlejte nad svými sny, spíše se podívejte do snáře, ať nejste zklamaní, že se nesplní vaše očekávání. V druhé polovině týdne konečně dotáhnete do konce jistou finanční nebo majetkovou záležitost, která vám kazí náladu již několik týdnů.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud budete chtít v tomto týdnu něčeho dosáhnout, nespoléhejte se na to, že ostatní budou přikyvovat a vy si prosadíte vše, co si zamanete. Bude to přesně naopak, bez hledání kompromisů začnete narážet. Plánovat a vést diskuse je pro vás cesta, jak se vyhnout nepříjemnému pocitu, že se vám život vymkl z rukou. Prospěje vám nesázet na originalitu, ale na praktičnost, jinak byste pocítili nestabilitu ve finanční oblasti, ale i v partnerství.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vůbec pro vás nebude snadné rozhodnout se v první polovině týdne. Patrně budete nuceni nedbat požadavků druhých, a udělat dosti nepopulární opatření, které bude v rozporu i s vašim přáním. Následovat bude menší deprese, ale jedna studená sprcha vás probere, a vy nakonec usoudíte, že i přes nespokojenost všech jste se rozhodli správně, protože jinak byste ohrozili i rodinný majetek. Trošku vás bude štvát, že vám nepomohl nikdo z přátel, ale i s tím se nakone také smíříte.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V pondělí se snažte dorazit do zaměstnání s předstihem, prostě si udělejte časovou rezervu. Jinak si na vás nadřízení zasednou, a naloží na vás tolik povinností, že uprostřed týdne nebudete vědět kam dřív skočit, a skončit to může u naprostým vyčerpáním. Za přispění malého vyhoření se až do neděle budete věnovat svému zdraví, a zjistíte, že povalování v posteli má svoje kouzlo, protože to propojíte se sexem, a užívat si mnozí budete od rána do noci!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Malou past sami na sebe můžete nastražit v první polovině týdne. Bez toho, abyste vše probrali se zbytkem rodiny, podniknete investici, která se nakonec ukáže jako ztrátová, a vyčítat vám to rodina bude ještě během víkendu. Naštěstí v druhé polovině týdne vám přispěchá na pomoc Venuše, a zastání najdete u své drahé polovičky. Pokud jste nezadaní, víkendové dny jsou ideální pro navázání trvalého vztahu.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Napětí na domácí půdě zkraje týdne berte jako malé upozornění, že se sice snažíte vytvářet harmonii a pohodu, ale na úkor sami sebe. Nedávat najevo že s něčím nesouhlasíte je totiž nikam nevedoucí. O tom, že donekonečna v sobě vztek nemůžete potlačovat, že i vaše tolerance má svoje hranice, se přesvědčíte v pondělí. Vybouchnete jako papiňák k vůli naprosté banalitě, a až do konce týdne si to u zbytku rodiny budete žehlit.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Až do středy se do ničeho nenuťte. Nebudete se cítit dobře v příliš hlučném prostředí, tak dopřejte své psychice klid, relaxaci s knížkou v ruce. V druhé polovině týdne vsaďte na svoje nápady, kreativitu a skvělou intuici. Můžete si přijít k slušné sumičce, například výhrou, nepodceňujte kvízy a soutěže na internetu!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vaše finanční strategie vezme za své počátkem týdne, ale menší otřes vám prospěje, protože si příště dáte pozor, a nebudete půjčovat peníze lidem, kteří se sice tváří jako přátelé, ale pořádně je neznáte. Ke konci týdne konečně najdete odvahu, a začnete řešit nesrovnalosti okolo rodinného majetku. Někomu váš postup sice bude připadat netaktní, ale k čemu by vám byl takt a slušné jednání, když zjistíte, že se vás někdo snaží finančně obelstít, a dědictví po předcích před vámi zatajit.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud slavíte v pondělí narozeniny, v následných 365 dnech budete muset udělat v nějaké oblasti života zásadní změnu, která sice na první dojem nebude příjemná, ale dopřeje vám nezávislost a prostor k seberealizaci. V druhé polovině týdne nedbejte na cizí rady, a když se rozhodnete přihlásit na kurz nebo do večerní školy, udělejte to! Ve dnech víkendu se smiřte konečně s tetou, sestrou, nemá smysl si je držet dál od těla, protože vždycky budou součástí vaší rodiny. Váš spor navíc rozdělil i ostatní příbuzné na dva tábory, a když se smíříte, konečně se opět všichni sejdete příští měsíc na rodinné slavnosti.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Na finanční přísliby zkraje týdne nedejte, a utrácejte pouze peníze, které fyzicky máte! Vaše rozhazovačnost by vás mohla dostat do potíží. Naštěstí vám ke konci týdne spadnou do klína nečekaně peníze. Možná vám někdo vrátí dluh, nebo vám bude proplacená pojistka, a bude to za pět minut dvanáct. Slunce totiž v pátek vstoupí do vašeho znamení, a pokud slavíte ve dnech víkendu narozeniny, návštěvy se u vás budou střídat od rána až do noci, a nákupy pohoštění vyluxují vaši peněženku do poslední koruny.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Máte-li dluhy, věřitel vám je připomene hned počátkem týdne, ale naštěstí finančně nestrádáte, a vše okamžitě uhradíte. V pátek můžete mít pocit, že z vás zima díky nedostatku slunce vysála veškerou energii. Pokud máte problémy s ledvinami, nemoc se vám může velmi razantně připomenout ve dnech víkendu. Příčinou ale může být i hádka se starší ženou, která vám něco zalže. Vy se budete snažit vše řešit v klidu, ale tak zacvičí s vaší psychikou, že právě potlačovaný hněv se projeví pobolíváním v zádech, protože stres se vám začne hromadit v ledvinách. Pomůže bouchnutí pěstí do stolu, a hlavně nesmíte podceňovat pitný režim!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Pomáháme pohybem vol.2 
Výsledky červencové soutěže 2012 
Výsledky dubnové soutěže 2010 
Výsledky únorové soutěže 2011 
Výsledky únorové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny