Články

 

31.03.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 1.4. - 7.4.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 14. týden od 1.4. 2013 do 7.4. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Beranu.

 

Merkur

je v Rybách.

Do Berana vstoupí 14.4.

 

Venuše

je v energickém znamení Berana.

Do Býka vstoupí 15.4.

 

Mars

je v Beranu.

Zde setrvá do 20.4.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá...Ve středu 3.4. nastane v 5.37 hodin poslední Lunární čtvrť v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Až do středy respektujte názory druhých, stejně tak i nepsaná pravidla. Pokušení porušit například nějaký zákon bude silné, ale myslete na to, že odplata by vás neminula! V druhé polovině týdne se raději před přáteli nezmiňujte, jaké máte přání, což se týká hlavně oslavenců. Oni vám ho totiž střelhbitě splní, a vám se podlomí kolena, když vám například jako dárek koupí let v balonu!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Neposlouchejte svůj vnitřní hlas, a když vás něco začne trápit, svěřte se rodině, přátelům. Jinak se od nich budete svým způsobem izolovat, a samota vám na dobré psychice nepřidá! V druhé polovině týdne byste měli častěji, ba pravidelně chodit ven, dokonce vám prospěje občas vyrazit i autem na slepo. Vždycky totiž najdete jakoby zapomenutý, něčím neobvyklý, kousek přírody, který přímo pohladí vaši duši.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Až do středy raději neprovokujte lidi s autoritou, což se týká nadřízených i pracovníků na finančním úřadu. Rozčílit lidi okolo sebe dokážete totiž snadno, jednou větičkou, ale uklidnit a vysvětlit, že jste to mysleli jako vtip, se vám už asi nepodaří. V druhé polovině týdne se snažte trávit co nejvíc času s přáteli. Sice to bude vůči rodině nespravedlivé, ale pokud například podnikáte, díky nim si přijdete k velmi lukrativnímu obchodu, minimálně se vám postarají o kulturní zážitek, na který budete vzpomínat ještě v létě.


Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Až do středy se patrně bez ostřejších loktů neobejdete. Sice nepatříte mezi znamení, které by v honbě za kariérou šlapalo po hlavách druhých, ale tentokrát budete muset na někoho i slovně zahartusit, protože svými výroky začne ohrožovat vaši profesní pověst! Ve dnech víkendu si hlídejte hormony. K nevěře nebudete mít daleko, kupodivu velmi snadno k sobě budete přitahovat opačné pohlaví!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Během následných sedmi dnů budete muset velmi často rychle reagovat. Nenechte si zejména utéct šanci vyjet například na pracovní cestu do zahraničí! Stejně tak se nesnažte vyvléknout z případného školení. Veškeré vědomosti, které načerpáte, se vám budou hodit již ke konci dubna! Ve dnech víkendu byste měli zajít na obhlídku chaty, chalupy, a připravte si nějaký elixír optimismu. Nelze vyloučit, že dlouhá zima se na vašem majetku podepsala, a vy budete díky opravám nuceni sáhnout hlouběji do kapsy.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Až do středy je pro vás přímo povinností bavit se, scházet se s lidmi, se kterými se zasmějete. Zábava vás totiž skvěle dobije energií, kterou budete potřebovat ve čtvrtek a v pátek v zaměstnání. Moc si totiž nepotrpíte na překvapení, nečekané změny, a seznámit se například s novým počítačovým programem pro vás snadné nebude. Dejte na rady Vodnářů, ti vás do všeho ochotně zasvětí. Dokonce nelze vyloučit, že to mezi vámi a osůbkou, která vám bude udílet rady, začne eroticky jiskřit!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vážnějšímu rozhovoru se nevyhnete na domácí půdě v první polovině týdne. To se týká hlavně těch, kteří žijí ve vztahu na psí knížku. Nastane situace, která vás přinutí diskutovat o budoucnosti vztahu. Nějakou roli v tom mohou sehrát i rodiče, prarodiče. Nelze vyloučit, že když se se svou drahou polovičku domluvíte na termínu svatby, zásnub, ve dnech víkendu začnete plánovat i početí potomka.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V pondělí si udělejte uzel na kapesníku, abyste si vzpomněli, že se máte vrátit včas domů. Snažte se popíjet s rozumem, jinak v úterý určitě zaspíte! Ve středu se nevyhnete náročnější pracovní poradě, a možná budete muset přijmout jiné pracovní zařazení. To oceníte, jakmile začne být lepší počasí, protože bude spojeno s pěšími pochůzkami. Neděle přeje nezadaným, protože váš horoskop naznačuje přímo pohádkové zamilování!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne budete připomínat rozjetý vlak, a zastavit vás snadné nebude. To uděláte sami od sebe, a to uprostřed týdne. Vaše konto bude vykazovat velmi malý zůstatek, takže místo zábavy začnete mnozí studovat inzeráty a hledat nějaký přivýdělek, brigádu. V závěru týdne si pečlivě kontrolujte všechny mailu i poštovní schránku. Patrně se vám ozve někdo z dob mládí. V neděli občas někde něco, nebo na něco zapomenete, ale bavit budete celou rodinu, protože například na procházku do přírody vyrazíte v bačkorách.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Sice s vámi v první polovině týdne moc velká legrace nebude, ale pro přátele i pro rodinu se stanete jakýmsi záchranným člunem. Když se někdo z nich dostane do problémů, okamžitě vyrazíte na záchrannou misi. Ve středu svoláte rodinu, protože se rozhodnete udělat menší úpravy v bytě, a z těch ostatní moc nadšeni nebudou. Když nezvolíte kompromis, zaděláte si na problém, protože se na vás ostatní budou mračit ještě ve dnech víkendu.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělí bude velmi náročné, protože oběhnete snad všechny přátele, sousedy. Když to přeženete, únava bude narůstat, a dny až do středy strávíte na lůžku. Horoskop vám doporučuje zajít do sauny, a vypotit nahromaděné škodliviny, chodit brzo spát, ať doženete spánkový deficit. Ve čtvrtek už budete zase ve formě. Pokud nemáte dopravní prostředek, začnete uvažovat o jeho koupi, a vše realizujete v pátek.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Když nebudete stíhat svou práci, nebojte se ozvat a požádat o shovívavost, více času. Nejste přeci stroj, a každý máme dny útlumu! Ve dnech okolo středy nepodceňujte žádné informace, a kontrolujte si pečlivě peníze, všechny důležité platby. Přijdete na malou chybu například ve vyúčtování pojistného nebo honoráře. Ke konci týdne mnozí z vás dostanou finančně zajímavou nabídku. Jenom vás zaskočí, že o práci s nikým nesmíte mluvit. Tomu se nedivte. Půjde o nový projekt, a konkurence nikdy nespí!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dejte dětem kapku naděje! 
Týdenní horoskop: 4.11. - 11.11.2012 
Týdenní horoskop: 7.5. - 13.5.2012 
Týdenní horoskopy: 12.4. - 18.4.2010 
Výsledky říjnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny