Články

 

12.06.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 13.6. - 19.6.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 24. týden od 13.6. do 19.6. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Blíženců kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

putuje znamením Blíženců Zde setrvá do čtvrtka 16.6.2011, kdy v 21:04 hodin vstoupí do znamení Raka.

 

Venuše

je v Blížencích Do znamení Raka vstoupí 4.7.2011.

 

Mars

je v Býku. Procházet tímto znamením bude do 21.6.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 3.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře. Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna dorůstá. Ve středu 15.6. v 22:14 hodin nastane Úplněk ve Střelci a současně dojde k úplnému zatmění Luny.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne si uděláte jasno ve vztazích, v manželství. Tentokrát zapomenete na jakékoliv úhybné manévry, ke všem partnerským či manželským problémům budete přistupovat velmi zodpovědně. Uprostřed týdne si uvědomíte, že máte v určitých oblastech vědomostní mezery, a začnete se poohlížet po dalším studiu. Během víkendu se nevyhnete menší opravě v bytě.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pokud jste nezaměstnaní, hned počátkem týdne budete mile překvapení, protože dostanete nabídku, která bude finančně odpovídat vašim představám, a hlavně se nebude jednat o brigádu na letní sezonu, ale o stabilní pracovní úvazek. Pokud máte v úmyslu požádat o půjčku, úvěr, využijte k jednání o podmínkách dny okolo středy. Ve dnech víkendu se si můžete natropit maléry svou hubatostí, tak se zdržte jakýchkoliv komentářů na účet sousedů a příbuzných, vyhnete se tak zbytečným hádkám.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pořádek ve svém osobním životě si budete muset udělat v první polovině týdne. Zejména okolo středy se nevyhnou malé rekapitulaci ti, kteří dlouhodoběji tápou v partnerství, protože bez ujasnění, proč nejste spokojeni, se nepohnete dopředu. Během víkendu se u vás budou návštěvy střídat jako na běžícím pásu, tak se obrňte trpělivostí a hlavně se snažte mít dostatečné zásoby pro pohoštění. Mezi lidmi, kteří vám přijdou gratulovat k narozeninám se totiž najde jeden nespokojenec, který bude mít následně tendenci vás pomluvit, tak mu nezavdejte příčinu.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nenechte se v první polovině týdne ovládnout v zaměstnání závistí, naopak pozorně sledujte dění okolo sebe. Přijdete na to, proč například někomu z kolegů občas nadřízení nadržují. Zjistíte, že ostatní mají ostřejší lokty, a že vaše skromnost je vám ku škodě. Tak se začněte snažit prodat to, co umíte, a úspěch na sebe nedá dlouho čekat! Během víkendu budete obdařeni magickou schopností číst druhým myšlenky, ale měli byste si uvědomit, že ostatním to může být nepříjemné.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Jste-li nezadaní, váš horoskop v první polovině týdne předjímá seznámení, ale opatrnost bude namístě. Nový vztah vám začne rozmlouvat někdo z přátel, a informace, které vám sdělí, byste na lehkou váhu brát neměli! V druhé polovině týdne budete své záměry a plány před ostatními tajit. Prospěje to podnikatelům, protože například svým novým projektem nebo reklamou získáte náskok před konkurenci.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zatmění Luny vám uprostřed týdne opět připomene, že nejdůležitější je pro vás klid a pohoda na domácí půdě, v rodině, kterou ale narušujete velmi často svou malichernou kritikou a přílišnou pečlivostí. V druhé polovině týdne vás mile překvapí někdo z přátel. Seznámí vás totiž s vlivným a mocným člověkem, který vám otevře dveře k úspěšnější kariéře. Bude to konexe, kterou by vám záviděl i někdo z blízkých známých, tak raději o tom, s kým jste se seznámili, nikomu nevyprávějte.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Počátek týdne sice nemusí být klidný, ale ujasníte si plán aktivit na další období. Okolo středy se smíříte s členem rodiny nebo sousedy, se kterými vedete dlouhodoběji spory. Navíc změníte nejen termín dovolené, ale i to, jak a kde ji chcete trávit. Během víkendu budete uklidňovat kolegu, který bude mít snahu šířit neověřené informace o vašich nadřízených a firmě, kde pracujete. Bude to zavánět průšvihem, tak použijete svou silnou zbraň, diplomacii, a umlčíte ho, protože si budete vědomi toho, že když pustí informace do éteru, bude z toho pořádná ostuda.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Touha vydělat víc peněz bude vašim hnacím motorem v první polovině týdne. Na to si dejte pozor, protože můžete slíbit víc, něž zvládnete. Klidně totiž podepíšete smlouvu na dva vedlejší pracovní poměry, a to by vás mohlo fyzicky v následném období dostat na kolena. Ve dnech víkendu se vyhýbejte diskusím se sousedy, s ničím se jim hlavně nesvěřujte, protože vaše informace oběhne celou ulici, vznikne z ní pomluva, za kterou vám někdo pořádně vyhubuje!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Na vaše povahové nešvary vás upozornění ve středu zatmění Luny ve vašem znamení. Základním kamenem budou problémy, které jste v minulosti neřešili, a najednou vás zasypou jako lavina. Druhá polovina týdne, zejména víkend, přeje vašim intimním vztahům. Nezadaní se seznámí při společenské akci nebo prostřednictvím přátel s velmi zajímavou osůbkou. Protože ve hře bude Saturn, o flirt určitě nepůjde, a je možné, že již na konci léta začnete plánovat společný život.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Své sny můžete okolo středy oživit a dát jim reálnou podobu. Budete ale muset otevřít virtuelní bránu lidem, před kterými jste uzavřeli své srdce, a hlavně o svých plánech mluvit nahlas. V druhé polovině týdne vás bude znervózňovat v zaměstnání někdo z nadřízených svými opakovanými kontrolami. Jenže podobně se vy budete chovat během víkendu. Ostatní budete svými dotazy "na tělo" přivádět do rozpaků.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nevyhýbejte se v první polovině týdne rozhovorům s přáteli, popovídejte si i s kolegy z konkurenčních firem. Z jejich nápadů totiž načerpáte inspiraci nejen pro svou kariéru, ale i jak si zlepšit profesní pověst. Ve dnech víkendu nepřeceňujte svou fyzickou kondici, nepijte alkohol, a kontrolujte si co jíte. Pokud budete sobotu či neděli trávit v přírodě, používejte repelenty, protože příčinou nevolnosti může být špatné jídlo, ale i štípnutí hmyzem.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Hned zkraje týdne neodkládejte žádné platby, ani jednání například na finančním úřadu! Před středečním zatměním Luny patrně probdíte díky nápadům, které se vám budou honit hlavou, nejednu noc. Skvělé bude to, že vše, co se vám zrodí v myšlenkách, okolo středy začnete realizovat, a nad kolegy začnete zářit jako letní Slunce během poledne. V závěru týdne budete muset přehodnotit na domácí půdě nějaké své rozhodnutí z minulých dnů, což vám radost neudělá, ale novinkám ustoupíte, a už se tím víc nebudete zaobírat.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dny otevřené zdraví v obchodech BIOSOMA 
Týdenní horoskop: 12.11. - 18.11.2012 
Týdenní horoskop: 26.12. 2011 - 1.1.2012 
Týdenní horoskopy: 15.3. - 21.3.2010 
Výsledky srpnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny