Články

 

26.10.2013 - Iva Veselá

Pudingy bez lepku

2492ZTB.jpg

 

V dnešní době, kdy stále přibývá alergií a ekzémů, a to nejen u dětí, bychom měli více přemýšlet o tom, co jíme a co tělu každý den dopřáváme. Na to už přišlo mnoho z nás, a proto jsme své stravovací návyky pozměnili.

 

V poslední době se také zvyšuje snaha odborníků a médií o lepší informovanosti lidí o zdravé stravě a celkovém zlepšení stravování. Je to dáno snahou změnit naše špatné stravovací návyky z dob minulých, kdy jsme byli zvyklí konzumovat velice málo zeleniny, ovoce, bílého masa, ryb a celozrnného pečiva. Kvůli větší potřebě začlenit do jídelníčku více zdravých a normálních potravin bez chemických látek, pesticidů a alergenů vznikl i tzv. Bio styl, který u nás vyznává čím dál více lidí.

 

Důsledkem naší nevhodné a nevyvážené stravy jsou mimo jiné i různé poruchy zažívání a s tím spojená alergie na lepek. Pokud se chcete těmto potížím vyvarovat, prodloužit si život a zlepšit jeho kvalitu, bez úpravy stravování to nepůjde. Prášky jsou jen dočasné řešení a jejich dlouhodobé užívání je pro tělo zcela nevhodné.

 

Alergie na lepek je jednou z čím dál častěji rozšířených civilizačních chorob a ukazatelem špatného stravování. Lepek je obsažen v obilných výrobcích a mnohdy škodí i zdravému organismu. I když jste teď zdraví, časem si můžete vypěstovat nesnášenlivost lepku, či dokonce můžete trpět celiakií (tj. autoimunitní porucha, při které jednoduše řečeno lepek poškozuje střeva). Pečiva se ale nevzdávejte, jen zkuste omezit to z bílé mouky a vyhledávejte především pečivo celozrnné s obsahem klíčků.

 

Pro každého, kdo vyhledává zdravější a stravitelnější potraviny, připravila firma Amylon výborné pudingy bez lepku a jeden dokonce i v bio kvalitě.

 

2493ZDI.jpg

Bio Meruňkový puding (Amylon)

 

Vanilkový a jogurtový puding bez lepku mají jemnou konzistenci a vynikající a intenzivní chuť. Tyto pudingy jsou perfektní jak samy o sobě, tak i jako suroviny pro přípravu dezertů, dortů či moučníků. Děti si tyto pudingy zamilují.

 

Amylon je jedna z nejstarších a největších českých firem na výrobu pudingů. Tradice této firmy je přes 100 let stará a Amylon si zakládá na podpoře zaměstnanosti, pěstování a zpracování českých surovin. Nejdůležitější je pro tuto firmu zákazník a jeho spokojenost, spolu s kvalitními a zdravými produkty a především česká výroba.

 

Preferujte nejen kvalitní české produkty, ale také produkty zdravější pro vaše tělo i pro vaše děti.

 

Pudingy bez lepku zakoupíte v sítích prodejen Billa (bezlepkový koutek), Kauflandu, v prodejnách Country Life, Natura Jihlava, Pro-Bio a také nezávislé prodejny bio a zdravé výživy. Dále také na eshopu výrobce.

Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Mnohé šunky moc masa neviděly 
Nevěřte mýtům o jogurtech 
Se sushi ke zdraví 
Tablety proti bolesti hlavy a zad už nepomáhají 
Zázvor: Lék, který může škodit 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny