Články

 

24.07.2012 - Iva Veselá

MILKIN – značka s novou tváří

2224YWU.jpg

 

Reklamní sdělení:

Mladoboleslavská mlékárna Čejetičky se dlouhá léta zaměřuje na výrobu mléčných čerstvých produktů. Nyní přichází s novým designem pro řadu MILKIN. Moderní černo-bílou kombinaci obohatí další barva, která bude jasně specifikovat daný výrobek. Tvorba designu, ale stále vychází z myšlenky, že obal evokuje původce mléka čili krávu. Navíc má osobitý design inspirovat mladé lidi k větší konzumaci mléčných výrobků.

 

„Čísla z prodejů nás utvrzují v tom, že o řadu MILKIN je zájem a to i z řad mladých lidí. Jsme přesvědčeni, že i design pomohl propagaci těchto výrobků,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky MILKIN. „Strakatý design a název značky MILKIN ponese stále podstatné komunikační sdělení pro všechny věkové kategorie, že mléčné výrobky jsou zdraví prospěšné a IN,“ dodává Martin Kincl.

 

Řada MILKIN nabízí tradiční výrobky, které jsou zajímavé nejen pro mladé lidi svou originalitou. Moderní doba vyžaduje pestrý jídelníček, do kterého patří také výrobky obsahující mléko. Oblíbeným produktem i u mladší věkové skupiny je mléko MILKIN. Je ho možné konzumovat rovnou z obalu, ale dá se s ním i vařit. Jak napovídá design, je vyráběno z kravského mléka, které je typické svou nasládlou a jemnou chutí. Obal se znovu uzavíratelným uzávěrem je vhodný nejen na cesty, pro děti do školy, ale i do práce.

 

Ve skupině výrobků pod značkou MILKIN naleznou zákazníci vedle kefírů, mléka, másla, smetany také tvarohy. Nejoblíbenějším produktem v letních dnech je jednoznačně ochucené kefírové mléko s příchutí citron limeta. Značka MILKIN si dobyla i srdce zahraničních spotřebitelů, kteří oceňují především kefírové mléko s příchutí čokolády.

 

Mlékárna Čejetičky, spol. s r.o. představuje v současné době na trhu s mléčnými výrobky typického výrobce a dodavatele kvalitních čerstvých mléčných výrobků konzumního charakteru tzn. konzumních mlék, smetany ke šlehání, kysaných tekutých mléčných výrobků, měkkého tvarohu a čerstvého másla. V těchto výrobcích, značených ochranou známkou MLADA, se podařilo společnosti získat významný podíl na trhu v České republice. Ročně mlékárna vyrobí 14,4 mil. litrů mléka, 4300 tun másla, 4,5 mil. litrů smetany, 1 600 tun tvarohu a 7,1 mil. litrů kysaných výrobků.


JAK SE VÁM NOVÝ DESIGN LÍBÍ A CO ŘÍKÁTE NA VÝROBKY ZNAČKY MILKIN?


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 3.75 bodů z pěti


Čtěte také:

EU Čechům zakázala užívat byliny  
Kompletní návod na vytvoření ekozahrady 
Léky na bolest zabijí v USA víc lidí než kokain a heroin 
Spinování vody - jednoduchá ozdravná technika 
Studio SARAH - potěšení pro tělo i duši! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny