Články

 

04.11.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 4.11. - 11.11.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 44. týden od 4.111. do 11.11. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve znamení Štíra, kde setrvá do 21.11.

 

Merkur

je ve Střelci.

Ve středu 7.11.2012 se otočí do retrográdního směru, přímý směr opět bude mít v úterý 27.11.2012.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 22.11.

 

Mars

je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Satrn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Luny ubývá...

Ve středu 7.11. nastane v 1.36 hodin

třetí lunární čtvrť ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Bylo by chybou zkraje týdne potlačovat negativní emoce. Sice vybouchnete jako přetopený kotel, ale pročistí se okolo vás vzduch. Další dny se vám díky tomu bude dařit na co sáhnete, protože se nebudete zabývat tím, co vám vadí, s čím ve svém životě nejste spokojeni. Jedinou oblastí, kde můžete sami sebe dostat do pasti, budou názorové diskuse. Někoho svým provokováním můžete tak naštvat, že váš spor budou muset řešit v dalších týdnech právníci.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Záhady, které se budou odehrávat na domácí půdě zkraje týdne se nesnažte rozluštit. S rodinou o nich diskutujte, někdo se podřekne, a vy zjistíte, že za vším vězí někdo z rodiny, možná vaše drahá polovička. Okolo středy vás může zaskočit malá nepříjemnost, zejména pokud si nejste jisti, že máte splněné veškeré finanční závazky. Může jít i o omyl, v každém případě nepodceňujte avízo o nedoplatku od banky nebo například od pojišťovny, a situaci hned řešte. Během víkendu se můžete zamilovat z minuty na minutu, ale patrně půjde pouze o platonickou lásku.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne se vám bude hodit vaše skvělá výřečnost. Zabráníte tím někomu v zaměstnání, aby si z vás dělal fackovacího panáka. V druhé polovině týdne naopak uberte, a každé slovo pečlivě zvažte. Stanou se z vás diskutéři, kteří ale nevědí, o čem vlastně mluví. Rady nebudete brát vážně, což bude pravidelně zvyšovat hladinu adrenalinu vaší drahé polovičce, a pokud podnikáte, uškodit můžete sami sobě. Vaše proslovy nebudou brát konce, ale například na novou smlouvu se při podpisu ani nepodíváte, a v dalších dnech se nestačíte divit, protože proděláte i kalhoty.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne budete přímo vábničkou pro opačné pohlaví. Ale v případě seznamovaní a hlavně navazování mileneckého vztahu buďte opatrní. Váš nový idol vás totiž může obrat o poslední korunu a vytratit se jako pára nad hrncem! Na své zdraví buďte opatrní v druhé polovině týdne. V zaměstnání neriskujte, dodržujte bezpečnostní předpisy, hrozí vám zranění! Ve dnech víkendu raději seďte doma, a nezvedejte telefony. Nadřízení na vás budou chtít zdánlivě malou službičku, nad kterou ale strávíte veškerý volný čas a rodina se začne bouřit.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Ve dnech okolo úterý vám začne brnkat na nervy pesimismus některých členů rodiny. Zejména senioři ve všem uvidí problém. Podzim se prostě podepíše na náladě vašich nejbližších, ale bude to přechodné. Navíc jste znamení, které dokáže svým pozitivním přístupem k životu naladit druhé na pohodovou vlnu, což se vám začne dařit v druhé polovině týdne. Máte-li děti, v druhé polovině týdne jim nevěřte ani slovo, a ověřte si, jak tráví volný čas. Možná zjistíte, že při hrách tak riskují, že se vám strachem zatají dech.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Klepům budete muset čelit v první polovině týdne. Ideální bude, když se před příbuznými i sousedy začnete tvářit, že je vám úplně jedno, že o vás někdo šíří pomluvy. Tím se vyhnete nutnosti cokoliv vysvětlovat. V druhé polovině týdne se u vás doma dveře netrhnou. Je možné, že se někdo mladší z rodiny například rozhodne postavit se na vlastní nohy, a bude se stěhovat. Nechte dotyčnému otevřená zadní vrátka, protože nelze vyloučit, že to po několika týdnech vzdá a vrátí se zpět domů.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Je sice jasné, že doma pořád sedět nemůžete, ale vy v první polovině týdne budete připomínat rozjetý vlak. Víc času budete trávit s přáteli, ve společnosti, zajdete si i na koncert či do divadla, a až prázdná peněženka vás přinutí krotit se. Patrně si budete muset utáhnout trošku opasek, uskromnit se finančně. V druhé polovině týdne můžete zažít informační kolaps. Informace, které dostanete za chvíli nebudou platit, matoucí budou rozhovory s příbuznými i sousedy. Naštěstí jste nekonfliktní povahy, tak se chaosem, který okolo sebe zaznamenáte, budete docela dobře bavit.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se vám sami od sebe otevřou dveře k lepší kariéře. Věřte svojí intuici, a nabídku, která se okolo vás mihne, si nenechte proplout mezi prsty! Uprostřed týdne nevěřte přátelům ani slovo! Když se začnete řídit podle jejich rad, pořádně si natlučete. Ve dnech víkendu si budete užívat klidu, relaxace, možná že sobotu i neděli prospíte. Což ale neplatí pro nezadané, nebo pro Štíry, kteří nejsou spokojeni v partnerském vztahu. Zamilujete se, a to za velmi zvláštních, neobvyklých okolností.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V prvních dnech týdne budete mít pocit, jako kdyby se váš život zastavil. Bude ale stačit, aby se ve vaší přítomnosti někdo začal bavit o politice, a nadskočíte až ke stropu. Vaše uvažování totiž bude na míle vzdálené ostatním, a jejich ničím nepodložené informace vás budou prostě rozčilovat. V druhé polovině týdne budete zase vy rozčilovat své nejbližší. Vaše proslovy totiž nebudou mít logiku, občas se i přeřeknete. Za vším bude vězet Merkur, který se ve vašem znamení otočí do retrográdního směru.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátek týdne prožijete v letu. Společnosti a mejdanům s přáteli dáte přednost před rodinou, chovat se oproti jiným dnům budete energicky, občas i výstředně, a vůbec není vyloučena nevěra. Krotit se začnete okolo středy. Merkur se totiž ve vašem sektoru tajných nepřátel začne otáčet do retrográdního směru, a vy dostanete strach, aby se vaše zálety neprozradily. Víkend strávíte patrně pracovně, zejména pokud je vaše profese propojena s uměním, informacemi. Vyděláte spoustu peněz, ale doma si vyslechnete výčitky.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Sice vám počátkem týdne začne připadat, že nadřízení vás na každém kroku kontrolují, ale berte to jako příležitost ukázat jim, že se na vás skutečně mohou spolehnout, tak se jejich špízováním nenechte znervóznit. Okolo středy se snadno budete seznamovat s novými lidmi, a patrně začnete i mírně experimentovat, zkoušet nové věci. Jenže například jízda na koni může skončit úrazem, stejně tak když se rozhodnete vyzkoušet nějaký adrenalinový zážitek, nemusí vám to přinést vůbec žádnou radost. Například při vzpomínce na tandemový seskok padákem vám bude naskakovat husí kůže ještě ve dnech víkendu.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V zaměstnání se budete muset obrnit trpělivostí. Zejména ženy totiž budou každý problém zvětšovat, dramatizovat, a jejich hysterické záchvaty vás sice zprvu pobaví, ale posléze vás začnou psychicky vyčerpávat. Ve dnech víkendu si ujasníte případné nesrovnalosti okolo společných peněz, půjček, ale mnozí se rozhodnou konečně řešit i dědictví. Kupodivu se vám rodina ve všem podřídí, na vaše návrhy přistoupí. Vše jim totiž přednesete tak chytře, diplomaticky, že nenajdou protiargument.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Běh pro zdraví 
Měsíc biopotravin se blíží! 
Týdenní horoskop: 11.10 - 17.10.2010 
Týdenní horoskop: 6.6. - 12.6.2011 
Výherci prázdninové soutěže 2015 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny