Slovníček

 

Kyselina jablečná (E296)

Ochucující látka, upravuje pH,zesiluje účinek antioxidantů, proti hnědnutí ovoce. Přirozený výskyt v jablkách, vinných hroznech, meruňkách a dalším ovoci a zelenině. Použití pro výrobu bonbonů, žvýkaček,nápojů a marmelád. Jsou dvě formy kaseliny jablečné. Forma pozitivní je přirozeně v těle lidí a je zcela bezpečná a nezpůsobuje žádné obtíže. Formu negativní tělo zcela nezpracuje a je vyločována močí. V ČR používáno v nezbytném množství. Forma negativní se nesmí používat pro kojeneckou výživu. kyselinu jablečnou lze použít v nezbytném množství k úpravě pH všech druhů dětské výživy.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!
+1 týden jídelníčku

 

2565NTB.jpg
  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce

 


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme

ZDRAVÁ KUCHYNĚ

2611MDI.jpg

  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny