Slovníček

 

CLA

Termín „konjugovaná kyselina linolová" (CLA) se používá pro směs izomerů kyseliny linolové, která se vyskytuje ve zvýšené koncentraci především v potravinách živočišného původu, jako je mléko nebo skopové a hovězí maso, a vyznačující se zvláštními účinky. Podíl CLA v rostlinných zdrojích je velmi nízký, ale přesto pro získávání CLA se z ekonomických důvodů využívají (např. slunečnicové semeno).


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!
+1 týden jídelníčku

 

2565NTB.jpg
  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce

 


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme

ZDRAVÁ KUCHYNĚ

2611MDI.jpg

  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny