Domácí pekárna

 

Špenátový koláč

 

300 ml vody
80 ml olivového oleje
1 lžička soli
trošku cukru
500 g  bio hladké mouky
1/4 čerstvého droždí

 

Náplň:

500 g bio tvarohu
1 mražený špenát (rozmrazíme a vymačkáme vodu) nebo špenátové listy
100 g strouhaného bio eidamu
1 lžička majoránky
sůl, pepř, špetka strouhaného muškátového oříšku
5 natvrdo uvařených vajec
(vše kromě vajec smícháme)

 

Pekárnu nastavíme program Příprava těsta. Zpracované těsto rozdělíme na 4 díly a vyválíme tenké kulaté pláty, které vložíme do formy. Těsto potřeme lehce olejem, potřeme částí náplně, poklademe vajíčka a takto vytvoříme několik pater. Špenát potírejte až do stran. Okraje stiskneme k sobě, necháme 20 minut kynout a pečeme v troubě 180°C po dobu 45 minut.

 


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny