Domácí pekárna

 

Špaldové koláčky

 

900 g bio celozrnné špaldové mouky hladké

2 PL třtinového cukru

1 vanilkový cukr

3 vejce

200 g bio tuku

1 PL bio oleje

špetka soli

1/2 litru bio mléka

kvasnice

200g povidel


Drobenka:

100 g BIO celozrnné špaldové mouky hladké

50 g mletého cukru

50 g tuku

 

V pekárně připravíme těsto (kvásek můžeme přiipravit zvlášť) a necháme 1 hodinu kynout. Připravíme si drobenky z mouky, cukru a tuku. Z vykynutého těsta vytvarujeme malé koláčky naplníme povidly a posypeme drobenkou. Dáme na vymazaný plech a pečeme v rozpálené troubě.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny