Domácí pekárna

 

Slunečnicový chléb

 

350 ml vody

25 g másla

350 g BIO pšeničné mouky

100 g BIO kukuřičné mouky

50 g BIO žitné mouky

2 lžičky soli

1 lžička cukru

20 g droždí

30 g slunečnicových semínek

 

Přísady na těsto nasypeme podle návodu jako vždy – nejprve voda, pak suché suroviny. Rozdrobené droždí dáme zvlášť na mouku od všech ostatních surovin. Slunečnicová semínka můžeme přede opražit, tím se zvýrazní jejich chuť. Přidáme je do těsta v polovině hnětení. Chléb můžeme posypat trochou semínek.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny