Domácí pekárna

 

Slané bramborové koláčky

 
150 g vařených brambor - rozmačkat nebo nastrouhat na jemno
100 ml BIO mléka
1 BIO vejce
25 g rozpuštěného BIO másla
2 ČL mořské soli
400 g BIO polohrubé pšeničné mouky
1 ČL sušeného nebo ¼ kostky čerstvého droždí
1 lžička sladěnky

Náplň:
300 g marinovaného a uzeného tofu
150 ml rajčatového protlaku
1 cibule
100 g BIO eidamu
sůl a pepř


Suroviny dáme do pekárny a nastavíme program pro přípravu kynutého těsta. Připravíme si náplň -  cibuli orestujeme na oleji, přidáme tofu a dochutíme. Lehce ho opečeme, zalijeme protlakem a necháme chvíli dusit. Směs necháme vychladnout a před použitím přimícháme nastrouhaný eidam. Těsto rozdělíme na díly, naplníme, ozdobíme a upečeme. Můžeme koláčkům vytvořit okraj v podobě spletených tenkých vyválených provázků. Koláčky potřeme před pečením vajíčkem.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny