Domácí pekárna

 

Preclíky


500g špaldové mouky

250 ml BIO mléka
50 ml olivového oleje
1 organicky pěstované vejce

(nebo náhrada Vajahit)
½ ČL mořské soli

18 g droždí
(nebo 1 ½ ČL sušeného)

1 žloutek na potření

hrubá sůl, semínka

 

Nejdříve dáme do pekárny mléko, olej a vejce, potom mouku, droždí a sůl. Sůl nesypeme na droždí, ale vedle. Uválíme si preclíky ve tvaru tyčinek nebo koleček, potřeme je žloutkem a obalíme je v semínkách, máku nebo je posypeme hrubou solí. Pečeme je na vymazaném plechu na 200 °C dozlatova.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny