Domácí pekárna

 

Ovesné lívanečky


250 ml BIO mléka
1 BIO vejce
20 g sladu (ječmenný, rýžový…)
2 PL ovesných vloček
1 ČL sušeného droždí nebo ¼ kostky čerstvého droždí
100 g celozrnné polohrubé mouky
špetka mořské soli

 

V pekárně necháme připravit těsto a necháme ho 30 minut odležet. Lívanečky smažíme na malém množství olivového oleje.

 


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny