Domácí pekárna

 

Mandlový bochánek

 

1/2 PL suchého droždí
3 hrnky bio polohrubé mouky
3 lžíce cukru
3 lžíce bio másla(nerozpuštěný)
1/4 l vody nebo mléka pokojové teploty
1 lžíce nesířených rozinek
2 lžíce loupaných půlek madlí

 

Rozinky předem namočíme do vody, aby nabobtnaly. Mandlí si připravíme o něco více, abychom jimi obložili povrch bochánku. Těsto připravíme v pekárně, poté vytvarujeme bochánek a dáme na vymazanou formu. Bochánek potřeme vajíčkem nebo Vajahitem a po celém povrchu klademe půlky loupaných mandlí. Pečeme do zlatova.

 

Program: příprava těsta


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny