Domácí pekárna

 

Langoše

 

250 ml vlažného bio mléka
150 ml oleje
špetka soli
500 g bio hladké mouky
1/2 kostky čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí
špetka cukru

 

Nastavíme na pekárně program Příprava těsta a necháme vykynout. Rozdělíme na 13 - 15 dílů a vytvarujeme kuličky, které vytvarujeme na tenkou placku. Necháme chvíli vykynout a smažíme na oleji. Hotové langoše potíráme lisovaným česnekem, posypeme sýrem a pokapeme kečupem.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny