Domácí pekárna

 

Hubené tyčinky

 

125 ml vody
1 ČL sladu
10 ml panenského olivového oleje
100 g BIO pšeničné hladké mouky
150 g celozrnné pšeničné mouky
1 ČL sušeného nebo 1/4 kostky  čerstvého droždí
1 ČL mořské soli

sezam na obalení tyčinek

 

Ze surovin necháme v pekárně uhnětat těsto, ze kterého vytvarujeme úzké tyčinky. Pro ozdobu je můžeme zakroutit. Potřeme je rozšlehaným vajíčkem a obalíme v sezamu. Můžeme je i posypat solí. Tyčinky pečeme na plechu do zlatova při teplotě 220 °C.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny