Domácí pekárna

 

Francouzské bagety

 

450 ml voda
1 1/2 PL med
1 1/2 PL sůl
1 1/2 PL cukr
800 g bio celorznné mouky
1 1/2 bal. suché droždí

 

Jakmile je těsto hotové, rozdělte je na 2 - 4 díly, vymodelujte je do tvaru dlouhých bochníky a nechte je odležet po dobu 30 - 40 minut. Udělejte v horní části několik šikmých zářezů a upečte chléb v troubě. Nejdříve na teplotu 220 °C, potom snížit na 180 °C a dopéci.

 

Program: příprava těsta


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!
+1 týden jídelníčku

 

2565NTB.jpg
  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce

 


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme

ZDRAVÁ KUCHYNĚ

2611MDI.jpg

  Ing. Iva Veselá
  nutriční poradce


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny