Domácí pekárna

 

Chlebový koláč

 

320 ml vlažné vody
1 lžíce octa
2 lžičky soli
30 g bio tuku
400 g hladké mouky
150 g bio žitné chlebové mouky
1 lžička cukru
1 lžička drceného kmínu
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí

 

Náplň:

400 - 500 g masové směsi (s nasekaným zelím)
1 cibule
2 lžíce oleje
sůl, pepř, česnek
1 - 2 vejce

 

Těsto připravíme v pekárně na program Příprava těsta a necháme nakynout. Připravíme si masovou směs - osmažíme cibuli, přidáme maso a chvíli restujeme. Přidáme sůl, pepř, česnek, trohu vody a dusíme do měkka. Můžeme přiipravit směs i s kysaným zelím. Ke konci přidáme vejce. a promícháme. Počkáme, až se voda odpaří a vychladlou směsí potřeme těsto, které rozválíme na plech (před naplněním necháme chvíli nakynout).  Pečeme dozlatova.

 


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny