Výživová poradna

08.06.2009 - Iva Veselá

Škodlivé látky ve zrajících sýrech

Dobrý den, mě by zajímalo, jak je to s obsahem škodlivých látek ve zrajících sýrech (hermelín, niva, romadur...). Jejich plísně nevytváří žádné jedy? Karel


Odpověď:

Dobrý den, Karle,

v případě plísňových sýrů se jedná o tzv. ušlechtilé (kulturní) plísně - jsou to plísně přesně definované, léty prověřené a zcela nezávadné. Navíc přítomnost těchto plísní zpravidla brání rozšíření těch "neušlechtilých", potenciálně nezbezpečných.

 

IV


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Bioenergetický hrnek 
Důvěryhodnost biopotravin 
Javorový sirup a cukrovka 
Krém s konopným olejem 
Kručení v břiše 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny