Články

 

20.05.2009 - Iva Veselá

Hannasaki - čaj s nevšedními vlastnostmi

 

Není to tak úplně dávno, co se na našem trhu objevily bílé krabičky se zeleným potiskem - SAYONARA, čaj pro třetí tisíciletí. A není to tak dávno, co se objevily další, podobné krabice - tentokrát s podobným nápisem HANNASAKI, čaj který spaluje tuky. Takže už nebudeme tlustí?


Čaj Hannasaki

Jedná se o zvláštní druh tzv. královského čajovníku, neboť jeho nejstarší exempláře dosahují stáří až 1700 let (průměr kmenu cca 1,5m a výška až 14 metrů). V poslední době se nad tímto zázrakem přírody zamyslela i věda. Výzkumy japonských lékařů potvrdily, že uváděné udivující vlastnosti jsou nejen pravdivé, ale byly odhaleny ještě další pozitivní schopnosti tohoto „zázraku“. Byla odhalena nejen stará technologická tajemství, ale navíc byly nalezeny ještě další technologie, které původní účinky čaje ještě znásobily.

 


Název HANNASAKI (v japonštině „jarní květ“) představuje vlastnosti, jako život plný nové energie, svěžesti, zdraví, čistoty a krásy, což všechno jsou schopnosti účinků tohoto královského čaje. Ti z vás, kteří patříte mezi milovníky populárního zeleného čaje SAYONARA, budete mít porovnání, při kterém zjistíte, že celá řada uváděných vlastností je velmi podobná nebo přímo shodná s popisovaným královským čajem HANNASAKI. Některé účinky jsou však mírně odlišné, což je dáno složením čaje. Měřením na zatím nejdokonalejším lékařském diagnostickém přístroji Prognos, který byl vyvinut pro potřeby diagnostiky v kosmickém programu, bylo zjištěno, že oba čaje se navzájem ideálně doplňují: Hannasaki harmonizuje energie jin a jang, ale nedoplňuje je, zatímco Sayonara případný deficit umí doplnit. Z tohoto důvodu obsahuje balení čaje Hannasaki i dva sáčky čaje Sayonara, které jsou zatím sponzorem dočasně dotovány, takže neovlivňují cenu čaje.

 

Německý vědec Ferdinand Bongart potvrdil výjimečnost:

Řekl, že označení „nejhodnotnější čaj světa“ je naprosto oprávněný.

 


Účinky červeného čaje

Když vyjmenujeme dlouhou řadu účinků tzv. červeného čaje Hannasaki, který bývá též označován přívlastky jako například čaj atomového věku, červené zlato, klenot mezi čaji, nejzdravější čaj světa, a podobně, vidíme, že se nám nabízí lék na současné civilizační choroby, který přichází v nejvyšší čas. Tento vskutku „král všech čajů“ nabízí všechno, co si jen můžeme pro své zdraví přát:

 

- bohatý na minerály

-odbourává tukovou tkáň, snižuje hladinu cholesterolu v krvi

- pročišťuje krev a posiluje imunitní systém

- má protinádorové účinky

- upravuje krevní tlak

- odstraňuje poruchy srdce, bolesti hlavy

- posiluje zrak

 

Dále čaj léčí kožní problémy, cukrovku, astma, bronchitidu, sennou rýmu, hemeroidy, poruchy menstruace, nedostatek mateřského mléka, potíže v přechodu a řadu dalších zdravotních problémů. Jeho velká síla je kryta především ve schopnosti harmonizovat životní energie jin a jang, protože tam, kde je harmonie, tam je největší účinek uzdravující bioenergie.

 

Víte, že...?

Čaj Hannasaki jako velmi účinný kosmetický a omlazující prostředek a to jako koupel i obklady na pleť proti vráskám.


Už nebudeme tlustí?

Čaj HANNASAKI je však jako žádný jiný účinným nepřítelem zbytečného a škodlivého tělesného tuku. Klinické testy, které byly prováděny vysokou lékařskou školou v Paříži i vědecké výzkumy japonských vědců potvrdily vysokou účinnost při snižování nadváhy. Údaje ze statistiky uvádí až neuvěřitelné hodnoty. u některých zvlášť obézních pacientů se podařilo snížit váhu až o 13kg za měsíc, běžnější hodnota se pohybovala okolo 6-7kh.

 

 

Čaj stimuluje slinné žlázy v ústech, čímž podněcuje tvorbu slin a pomáhá lepšímu trávení, neboť aktivuje žaludeční enzymy štěpící bílkoviny. Podporuje také peristaltiku střev a tím vlastně urychluje metabolismus bez nepříjemných průjmů, které doprovázejí jiné tzv. hubnoucí čaje). nezanedbatelný je také vysoký obsah přírodního selenu, který tělo snadno vstřebá, než selen vyrobený uměle a na který je v poslední době soustředěn velký zájem vědců a lékařů. selen totiž patří k tzv. antioxydantům, které brání vzniku agresivních sloučenin s kyslíkem – volných radikálů, jež mimo jiné sehrávají významnou roli při vzniku četných chronických onemocnění.

 

Čaj Hannasaki má též největší obsah vzácně se vyskytujícího vitaminu E (Obsahují ho i jiné druhy čaje, ovoce, zelenina, za studena lisované oleje, mandle, vlašské a lískové ořechy), který je též silným antioxydantem. Ačkoliv se vitamín E špatně rozpouští ve vodě, způsob jakým je čaj připravován a horká voda příznivě ovlivňují jeho uvolňování. kromě toho působí vitamin E proti poruchám prokrvení, proti zánětům a mužské neplodnosti.


Příprava čaje

Správná příprava čaje je taková, že se zalévá čtyřikrát (přesné doby louhování jsou uvedeny na obalu), takže 50g čaje Hannasaki čtyřnásobným zalitím vydá za 200g.

Čaj Sayonara se zalévá dvakrát, čili přiložených 50g vydá za 100g. Z jednoho balení získáte tedy 600 šálků kvalitního léčivého nápoje.

 

Čaj Sayonara v balení

 

Cena v obchodech je cca 120 Kč.


Hodnocení článku

Hodnotilo 14 čtenářů průměrem 4.29 bodů z pěti


Čtěte také:

Co jste možná nevěděli o sóje 
Lněné semínko pod lupou 
Oříšky a semínka 
Sladké fíky 
Tofu 


Diskuze

LubosHa

Jediný čaj, o kterém věřím, že takto funguje, je Matcha ( http://www.oxalis.cz/matcha-kotobuki-20-g/d-70710/ ), jinak každý čaj má určitě pozitivní důsledky, ale možná ten váš čaj taky zkusím :)

21.07.2014 23:49
Iva Veselá

čaj

Pro Alex F: Přesně jak píšete - je docela obtížné se o tomto čaji dozvědět více. Zkušenosti s ním mám a musím si ho docela pochvalovat. Přijde mi, že urychluje metabolismus (mám při jeho popíjení hlad dříve, než jindy, resp. mi rychleji vytráví). Vyloženě hubnout nepotřebuji, ale myslím, že při hubnutí může určitě pomoci, mám pocit rychlejšího spalování. Co se týče vnitřních účinků, bez rozborů to lze těžce posoudit :-( Ale celkový pocit z čaje je opravdu dobrý. (doufám, že to není placebo :-)

11.02.2011 10:52
Alex F.

otázka

Prosím zajímalo by mě jaké má zkušenosti přímo autorka tohoto článku. Jestli jsou to jen přepsané informace z letáčku od čaje nebo jsou tyto informace opravdu pravdivé :). Hledal jsem ve světě...něco o čaji hannasaki a nepovedlo se mi nic najít kromě české sítě webů (a to zakládám byznis jako programátor www, tedy není pro mě problém většinou něco nenajít, ale v tomto případě si nevím rady), kde se tento čaj distribuuje. Případně mě zajímají další fakta od lidi, kteří jej opravdu pili dlouhodobě... Já si čaj taky koupil.. díky všem i autorce :)

13.08.2009 19:35
Wyatt

DOTAZ

Dočetl jsem se, že když si koupím i hrnek s biogenerátorem s Keltskou spirálou na dně, tak se zvýší účinek čaje, podrobněji je napsáno, že k zesílení čaje dochází molekulární změnou vody, a tady směřuje můj dotaz, jak se může voda molekulárně změnit, voda je jednou voda a má molekulární vzorec H2O, pokud se molekulárně změní, tak to už přece není voda, takž jestli někdo znáte odpověď tak pisnětě, děkuji za odpověď.

04.08.2009 21:54
Michala

mám také čaj Hannasaki

ja ho mám také ten čaj ale pila jsem ho jenom´jednou deně nevěděla jsem že je lepší pít víc šálku četla jsem na internetu který ho také pijou a dočetla jsem se že jim hodně pomohl tak ho začnu pít víc jsem po pordou tři měsíce nabrala jsem 16 kg a po porodu jsem dala jenom6 kg a potřebuji dát 10 kg dolu

11.06.2009 22:11
meggi

čajíček

Běžím si ho zítra koupit :) Chtěla bych zhubnout a kromě úpravy jídelníčku bych nasadila i tento čaj :)

20.05.2009 17:28
Michal Petrgál

Pomocné Hannasaki

Popíjím Hannasaki zhruba 2,5 roku a tehdy jsem s ním započal dietní kúru a (nejen) díky němu moje váha šla dolů o neuvěřitelných 12 kg za velmi krátkou dobu a již se nevrátila zpět. Skělé na tomto čaji je, že můžete pít libovolné množství šálků denně. Kdysi jsem jich dle libosti pil 5-8 denně a někdy dokonce i 10. Tělu toto vůbec neškodí, pouze znám jednu osobu, které pití tohoto čaje nedělalo dobře na žaludek, ale záleží pochopitelně, jak je na tom člověk zdravotně. Pro začínající \"dietáře\" mohu tento čaj jenom doporučit, protože nefunguje jenom jako spalovač tuků, ale zároveň i takový přirozený \"antimls\", zkrátka zamezí mlsalům konzumovat zbytečné sladkosti, prostě na ně přestanete mít chuť.

20.05.2009 15:23
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny