Články

 

06.11.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 7.11. - 13.11. 2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 45. týden od 7.11. do 13.11. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Štíra, kde setrvá do 22.11.

 

Merkur

je ve Střelci, kde setrvá do 8.1.2012

 

Také

Venuše

putuje znamením Střelce, a setrvá zde do 26.11.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.2011

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 15.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny Luna dorůstá, Ve čtvrtek 10.11. v 21:16 hodin nastane Úplněk v Býku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Pořádně kontrolovat žárlivost budete muset celý týden! Rozumné bude vyhýbat se hlučné společnosti, mejdranům, protože si můžete vykoledovat veřejnou ostudu! Snažte se chovat tak, aby nikdo nemohl pochybovat o vaší poctivosti, nepouštějte se do akcí, které budou zavánět průšvihem. Konec týdne přeje nezadaným, nelze vyloučit, že se seznámíte prostřednictvím internetu, anebo během cestování.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Nepouštějte se počátkem týdne do více akcí najednou. Vyvolali byste si okolo sebe zmatek, a ke konci týdne nebudete vědět kam dřív skočit, a když se za sebou v neděli ohlédnete, můžete zjistit, že je spousta věcí, aktivit, které jste nedotáhli do konce. Díky chaosu, který si způsobíte sami, můžete ale vyvolat konflikt v intimním, ale i obchodním či pracovním vztahu. Zapomenete totiž projednat velmi důležitou informaci, a bude to dělat dojem, že před svou drahou polovičkou nebo obchodními společníky či spolupracovníky něco tajíte. Příležitost dořešit nejasnosti se vám sama nabídne ke konci týdne.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Možná budete mít v tomto týdnu pocit, že kam vkročíte, tam tráva neroste. Věci vám zejména na domácí půdě budou padat z rukou, v zaměstnání budete muset několikrát jednu práci opakovat, nebo po sobě mnohokrát jednu a tu samou věc kontrolovat, což samozřejmě začne negativně působit na vaši psychiku. Protože v tomto týdnu bude oslabena i vaše imunita, jedinou obranou, jak neztratit půdu pod nohama bude nepít alkohol, občas si zajít do sauny, prospěje vám i plavání, a hlavně neponocujte, spánek je totiž nejlepší lékař!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nerovnováha mezi příjmy a výdaji vás patrně z kraje týdne přinutí zajít do banky, a podat žádost u úvěr. Jenže byste nejprve měli zjistit, kde je ve vašem rozpočtu černá díra, kterou peníze mizí. Na vážnou rozpravu s rodinou vám hvězdy vytvoří příležitost v druhé polovině týdne. Když toho využijete, ke konci týdne již v domácím rozpočtu budete mít pořádek, poděkujete bance za vstřícnost, a žádost o půjčku vezmete zpět.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Když začnete mít v první polovině týdne pocit, že vám vaše drahá polovička něco zatajuje, ptejte se, nechoďte okolo horké kaše, jinak v sobě probudíte žárlivost, a to se odrazí na vašich mezilidských vztazích povšechně. Začnete se vyhýbat i příbuzným, nebudete mít totiž náladu s někým si povídat. Situace se otočí ke konci týdne. Nejenže budete mít snahu navštívit všechny známé, ale tak intenzivně se budete věnovat intimnímu protějšku i dětem, že jím tím mírně polezete na nervy.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pokud si rovnoměrně nerozdělíte v první polovině týdne čas, a i večery budete trávit v zaměstnání, velmi rychle se přihlásí únava, a s tím půjdou ruku v ruce i menší zdravotní problémy. Oslabí se vám imunita, a když sami sebe nezačnete brzdit, virová infekce nebo zvýšená teplota vás přinutí v druhé polovině týdne zastavit se, odpočívat. Naštěstí vás rodina začne obskakovat, a vy si jejich péče budete s úsměvem užívat možná celý víkend.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Alkoholu se v těchto dnech vyhýbejte obloukem! Jedna sklenička s vámi může pořádně zacvičit, a nejenže můžete mít zdravotní problémy, ale někde pod vlivem alkoholu uděláte takovou ostudu, že do konce týdne budete chodit domů až po setmění, a postranními uličkami, abyste nikoho nepotkali. Otočka nastane ve dnech víkendu. Až do noci budete klábosit s přáteli, stihnete navštívit příbuzné v okolí. Nezadaní se během cestování mohou zamilovat, a to na první pohled!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vidina vzestupu v kariéře vás možná tak oslepí, že na rodinu si najdete čas pouze v noci, což moc dlouho fungovat nemůže. Pokud hned zkraje týdne nepožádáte svou drahou polovičku o podporu, uprostřed týdne vše vygraduje v konflikt, a to se odrazí i na vaší nesoustředěnosti v zaměstnání. Když ale ke konci týdne ukážete rodině tučnou odměnu, kterou za své velké nasazení dostanete, všichni pochopí, že jste večery netrávili zábavou, a situace doma se uklidní.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud žijete v trvalém vztahu, a nechcete nabourat vzájemnou důvěru, snažte se v první polovině týdne krotit. Vaše chování totiž bude dělat dojem, že vám na intimním protějšku nezáleží, a partnerský závazek vám překáží v rozletu. Navážete-li v těchto dnech milenecký vztah, počátek bude vzrušující, ale jak dny budou plynout, vášeň ze vztahu vyprchá, prvotní zamilovanost se rozplyne, a vy budete hledat skulinku, která vám umožní ze vztahu prchnout. Konec týdne využijte k nákupu zimního oblečení, ženy by měly zajít ke kadeřnici a změnit účes.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Dávejte si velký pozor počátkem týdne při výběru z bankomatu, ale i při platbách platební kartou! Hrozí vám finanční ztráta! Druhým rizikem pro vaše znamení je v tomto týdnu elektřina, oheň. Proto bude rozumné nedělat doma žádné opravy, pokud máte krb, při zapalování se snažte dodržovat bezpečnostní předpisy, a když si necháte zkontrolovat elektroinstalaci nebo komín, bude to velmi rozumná investice. V druhé polovině týdne si nehrajte na spasitele a nikomu nepůjčujte peníze.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Naprostou banalitou si v tomto týdnu můžete sami sobě uškodit ve své kariéře. Není totiž vyloučeno, že pracovně budete muset cestovat, a vy až těsně před odjezdem začnete hledat doklady, které nenajdete, a na malére bude zaděláno. Takže hned v pondělí si udělejte pořádek v osobních dokladech, zkontrolujte si firemní spisy, a snad se vám podaří problémům předejít.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Práce se stane vašim středobodem hned zpočátku týdne. Vaše disciplína sice bude skvělá, předvedete, že dokážete tvrdě pracovat, že peníze zadarmo nedostáváte, ale chybět vám budou brzdy. Tak se snadno může stát, že se vám najednou začnou dělat mžitky před očima, pobolívat vás může i na hrudi, a díky oslabené imunitě se nedá vyloučit ani infekční onemocnění. Navíc budete nepozorní. Zejména při platbách prostřednictvím internetu, si vždy několikrát zkontrolujte, zda jste zadali číslo příjemce správně!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Advent a vánoční svátky zvyšují počty pacientů v ambulancích 
Týdenní horoskop: 26.12. 2011 - 1.1.2012 
Týdenní horoskop: 4.4. - 10.4.2011 
Výsledky červencové soutěže 2012 
Výsledky prosincové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny